Коржі з сиром і кропом
від Denzhyttya
10 Жовтня, 2021
Я люблю змішувати твердий і плавлений сири, тоді начинка виходить дуже ніжною . Подавайте коржі з сиром і кропом просто так чи з сметанним соусом. Записуйте рецепт!
Інгредієнти:
- вода 300 мл
- цукор 2 ч. л.
- дріжджі 7 г
- соняшникова олія 9 ст. л.
- пшеничне борошно 550 г
- сіль за смаком
- твердий сир 200 г
- кріп 1 пуч.
- яйце 1 шт.
Приготування:
- Просійте 275 г борошна.
- 100 г просіяного борошна змішайте з половиною пакетика дріжджів, а ще 175 г борошна – з 1 ч. л. солі.
- Розчиніть половину цукру в 150 мл теплої води. Всипте суміш борошна з дріжджами.
- Влийте 1 ст. л. соняшникової олії і перемішайте інгредієнти.
- Продовжуючи помішувати, частинами всипте суміш борошна і солі. Замісіть м’яке тісто.
- Змастіть миску 1 ст. л. соняшникової олії, покладіть туди тісто. Накрийте його харчовою плівкою і поставте в тепле місце. Тісто має піднятися і збільшитися в об’ємі в 2,5 рази.
- Вимісіть тісто , яке підійшло і розділіть його на 4 рівні частини.
- Тепер приготуємо начинку. Для цього натріть на крупній тертці сир, подрібніть кріп. Змішайте інгредієнти, додавши сіль за смаком і яйце.
- Присипте робочу поверхню борошном і розкачайте кульки тіста в пласти. На одну половину викладіть начинку, накрийте другою половиною і защипніть краї.
- Накрийте коржі рушником і дайте їм постояти ще 20 хвилин.
- Розігрійте сковороду з соняшниковою олією і обсмажуйте коржі з двох сторін до золотистого кольору.
- Готові коржі викладіть на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир.
Є один секрет, який робить начинку смажених коржів неймовірно ароматною. Перш ніж додавати кріп в начинку, розітріть його пальцями з сіллю. Зелень почне виділяти карколомний запах.
Смачного!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya