Коржі з сиром і кропом

Я люблю змішувати твердий і плавлений сири, тоді начинка виходить дуже ніжною . Подавайте коржі з сиром і кропом просто так чи з сметанним соусом. Записуйте рецепт!

коржі з сиром

Інгредієнти:

  • вода 300 мл
  • цукор 2 ч. л.
  • дріжджі 7 г
  • соняшникова олія 9 ст. л.
  • пшеничне борошно 550 г
  • сіль за смаком
  • твердий сир 200 г
  • кріп 1 пуч.
  • яйце 1 шт.

Приготування:

  1. Просійте 275 г борошна.
  2. 100 г просіяного борошна змішайте з половиною пакетика дріжджів, а ще 175 г борошна – з 1 ч. л. солі.
  3. Розчиніть половину цукру в 150 мл теплої води. Всипте  суміш борошна з дріжджами.приготування тіста
  4. Влийте 1 ст. л. соняшникової олії і перемішайте інгредієнти.додавання масла
  5. Продовжуючи помішувати, частинами всипте суміш борошна і солі. Замісіть м’яке тісто.тісто
  6. Змастіть миску 1 ст. л. соняшникової олії, покладіть туди тісто. Накрийте його харчовою плівкою і поставте в тепле місце. Тісто має піднятися і збільшитися в об’ємі в 2,5 рази.підійшло тісто
  7. Вимісіть  тісто , яке підійшло  і розділіть його на 4 рівні частини.частини тесту
  8. Тепер приготуємо начинку. Для цього натріть на крупній тертці сир, подрібніть кріп. Змішайте інгредієнти, додавши сіль за смаком і яйце.начинка
  9. Присипте робочу поверхню борошном і розкачайте кульки тіста  в пласти. На одну половину викладіть начинку, накрийте другою половиною і защипніть краї.начинка на тесті
  10. Накрийте коржі рушником і дайте їм постояти ще 20 хвилин.
  11. Розігрійте сковороду з соняшниковою олією і обсмажуйте коржі з двох сторін до золотистого кольору.коржі на сковороді
  12. Готові коржі викладіть на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир.коржі на паперових серветках

Є один секрет, який робить начинку смажених коржів неймовірно ароматною. Перш ніж додавати кріп в начинку, розітріть його пальцями з сіллю. Зелень почне виділяти карколомний запах.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: