Тістечко в креманці

З таким десертом впорається навіть новачок, тому що вам потрібно просто змішати майже всі інгредієнти разом, щоб зробити крем, додати сухарі і розподілити десерт по креманкам. Замість глазурі можна використовувати готовий шоколадний сироп або ж ваше улюблене варення.

Інгредієнти:

  • сухарики 450 г
  • молоко 1 л
  • Пшеничне борошно 150 г
  • цукор 150 г
  • ваніль 15 г
  • вершки 100 мл

Приготування:

  1. У сотейнику змішайте молоко, борошно, цукор, ваніль. Варіть суміш на середньому вогні, постійно помішуючи, до загусання.крем
  2. Поламайте сухарі на маленькі шматочки. Додайте їх в молочну суміш, ретельно перемішайте.сухарі
  3. Розкладіть десерт по креманках. Потім на водяній бані розтопіть шоколад і додайте 80 мл вершків. Ретельно перемішайте.десерт
  4. Розлийте шоколад по креманкам. Вершками, що залишилися зробіть білий візерунок по шоколадній глазурі. Серединку посипте подрібненими сухарями. Помістіть креманки в холодильник на кілька годин.

Такий ледачий десерт зручно готувати з вечора, щоб за ніч сухарі просочилися молочним кремом.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: