Краще, ніж нагетси! Найсмачніша закуска з курячого філе

Можна сказати, що ця страва для гурманів: усередині ви отримуєте дуже ніжне м’ясо, а зовні – ароматна і хрумка скоринка з легкою лимонною кислинкою.

Інгредієнти:

  • Яйця, 2 шт
  • Сік половини лимона
  • Борошно, 150 г
  • Вода, 2 – 3 ст.л
  • сіль, перець та інші спеції за смаком
  • олія, 2 ст.л.

Приготування:

  1. Для кляра з’єднуємо яйця з просіяним борошном, сік лимона, сіль, перець та інші спеції на ваш смак.
  2. Додаємо в масу олію і добре вимішуємо, вливаємо воду, перемішуємо.

    Порада : якщо маса виходить дуже густою, можна додати ложку молока, майонезу або сметани, натурального йогурту. Також для любителів цікавих уподобань, крім лимонного соку, також додають і цедру половини лимона.

  3. Філе промиваємо і просушуємо, ріжемо на тонкі смужки.
  4. Викладаємо смужки м’яса в кляр, добре перемішуємо, щоб маса порожниною покрила всі шматочки м’яса.
  5. Ставимо ємність з м’ясом у клярі в холодильник на кілька годин, періодично виймаємо та перемішуємо.
  6. Обсмажуємо на розігрітій олії з усіх боків до рум’яної скоринки.

Порада : щоб скоринка була ще більш хрусткою і менше вбирала олію, замініть половину борошна на будь-який крохмаль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: