Вафельний торт з куркою: відмінна страва на закуску

Представляємо вам рецепт закусочного торта. Готується він буде на основі вафельних коржів. Виходить ніжним, соковитим і неймовірно смачним.

Інгредієнти:

  • 800 грам курячого філе
  • 150 грам цибулі
  • 150 г моркви
  • пів чайної ложки каррі
  • 1,5 чайні ложки солі
  • пів чайної ложки чорного перцю
  • пів пучка петрушки
  • 3 курячих яйця
  • 4 вафельних коржа
  • 5 столових ложок сметани
  • 100 грам сиру «Моцарелла»

Приготування:

  1. Куряче філе нарізаємо великими шматочками і кладемо в чашу блендера.
  2. Цибулю чистимо і нарізаємо великими шматочками, додаємо до м’яса. Туди ж кладемо нарізану великими шматочками моркву і перемелює до однорідної маси.
  3. В отриману суміш додаємо сіль, перець, карі, подрібнену петрушку, курячі яйця (2 шт.) і перемішуємо до однорідної маси.
  4. У сметану додаємо куряче яйце, збиваємо вінчиком.
  5. Беремо роз’ємну форму для випічки, кладемо один вафельний корж, зверху трохи начинки, потім корж і знову начинку. На останній корж виливаємо сметанну заливку і ставимо все в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30 хвилин.
  6. Через відведений час торт дістаємо, присипаємо подрібненим сиром і знову ставимо в духовку. Запікаємо ще 10 хвилин, а потім дістаємо, виймаємо з форми і подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: