Красива святкова страва: голубці з пекінської капусти

Один із рецептів голубців із пекінської капусти. Якщо вам подобається у цій страві листя пекінської капусти, цей рецепт вам підходить. Голубці готуються на пару, виходить корисна страва.

Інгредієнти:

  • капуста пекінська, 1 шт
  • рис 1 ст
  • фарш, 500
  • цибуля, 3 шт
  • сіль, перець, спеції
  • томатний сік, 2 ст
  • олія, 50 г

Приготування:

  1. Листи капусти готуємо, як  з звичайною капустою – замочуємо в окропі та виймаємо. Середню жилу відрізаємо гострим ножем.
  2. Змішуємо сирий рис та фарш, томатну пасту та сіль, спеції, цибулю .
  3. Фарш беріть будь-який, я використовую яловичий, він відмінно підходить як начинка для таких варіацій голубців, але можна використовувати асорті.
  4. Формуємо з фаршу кульки і загортаємо їх у листя капусти у вигляді мішечка, зверху підв’язуємо жилами, які відрізали від листя.Красива святкова страва: голубці з пекінської капусти
  5. Готуємо на пару в пароварці протягом 30 хвилин. Можна просто налити в каструлю трохи води, щоб вона доходила до половини мішечків і тушити на невеликому вогні 30 хвилин.Красива святкова страва: голубці з пекінської капусти
  6. Подаю такі голубці з томатним та сметанним соусом, з оцтом та іншими добавками, посипаю зеленню. Краще брати гострі соуси, які часто подають до корейської капусти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: