Красива святкова страва: голубці з пекінської капусти
від Denzhyttya
24 Листопада, 2021
Один із рецептів голубців із пекінської капусти. Якщо вам подобається у цій страві листя пекінської капусти, цей рецепт вам підходить. Голубці готуються на пару, виходить корисна страва.
Інгредієнти:
- капуста пекінська, 1 шт
- рис 1 ст
- фарш, 500
- цибуля, 3 шт
- сіль, перець, спеції
- томатний сік, 2 ст
- олія, 50 г
Приготування:
- Листи капусти готуємо, як з звичайною капустою – замочуємо в окропі та виймаємо. Середню жилу відрізаємо гострим ножем.
- Змішуємо сирий рис та фарш, томатну пасту та сіль, спеції, цибулю .
- Фарш беріть будь-який, я використовую яловичий, він відмінно підходить як начинка для таких варіацій голубців, але можна використовувати асорті.
- Формуємо з фаршу кульки і загортаємо їх у листя капусти у вигляді мішечка, зверху підв’язуємо жилами, які відрізали від листя.
- Готуємо на пару в пароварці протягом 30 хвилин. Можна просто налити в каструлю трохи води, щоб вона доходила до половини мішечків і тушити на невеликому вогні 30 хвилин.
- Подаю такі голубці з томатним та сметанним соусом, з оцтом та іншими добавками, посипаю зеленню. Краще брати гострі соуси, які часто подають до корейської капусти.
Джерело:
mandarynka.com.ua