Крем на сирі для тортів: набагато м’якший і смачніший ніж масляний

Крем на сирі для тортів: набагато м’якший і смачніший ніж масляний

Рецепт смачного сирного крему, який відмінно підходить не тільки для тортів, але і як прикраса для капкейків. Ніжний і оксамитовий, гладкий і повітряний сирно-вершковий крем виходить в міру солодкий, з ледь помітною кислинкою. Обов’язково приготуйте!

Інгредієнти:

  • Сир — 320 грамів.
  • Вершкове масло — 175 грамів.
  • Цукрова пудра — 90 грамів.
  • Згущене молоко — 65 грамів.
  • Ванільний цукор — за смаком.
  • Коньяк — 1 столова ложка.

Приготування:

  1. Вершкове масло кімнатної температури збийте з цукровою пудрою та ванільним цукром. Маса повинна стати однорідною та білою.
  2. До маси яка утворилась, поступово додавайте згущене молоко, постійно збиваючи.
  3. Сир акуратно протріть через сито й додайте в крем. Продовжуйте збивати.
  4. В кінці додайте коньяк.

Щоб сирний крем вийшов по-справжньому смачним і вдався без проблем, пам’ятайте важливе правило. Всі продукти для його приготування повинні бути обов’язково кімнатної температури. Саме тому заздалегідь дістаньте їх з холодильника і дайте якийсь час зігрітися на кухонному столі.

А як ви готуєте крем для тортів?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: