Крем на сирі для тортів: набагато м’якший і смачніший ніж масляний
від Denzhyttya
23 Жовтня, 2020
Рецепт смачного сирного крему, який відмінно підходить не тільки для тортів, але і як прикраса для капкейків. Ніжний і оксамитовий, гладкий і повітряний сирно-вершковий крем виходить в міру солодкий, з ледь помітною кислинкою. Обов’язково приготуйте!
Інгредієнти:
- Сир — 320 грамів.
- Вершкове масло — 175 грамів.
- Цукрова пудра — 90 грамів.
- Згущене молоко — 65 грамів.
- Ванільний цукор — за смаком.
- Коньяк — 1 столова ложка.
Приготування:
- Вершкове масло кімнатної температури збийте з цукровою пудрою та ванільним цукром. Маса повинна стати однорідною та білою.
- До маси яка утворилась, поступово додавайте згущене молоко, постійно збиваючи.
- Сир акуратно протріть через сито й додайте в крем. Продовжуйте збивати.
- В кінці додайте коньяк.
Щоб сирний крем вийшов по-справжньому смачним і вдався без проблем, пам’ятайте важливе правило. Всі продукти для його приготування повинні бути обов’язково кімнатної температури. Саме тому заздалегідь дістаньте їх з холодильника і дайте якийсь час зігрітися на кухонному столі.
А як ви готуєте крем для тортів?
Джерело:
poshepky.com