Креветки в часниково-вершковому соусі
від Denzhyttya
21 Серпня, 2021
Креветки – морепродукт, який люблять всі без винятку. Та й щоб покуштувати їх, зовсім не потрібно чекати курортного сезону.
Ми з радістю поділимося з вами рецептом дивовижного часниково-вершкового соусу, в якому однозначно варто “викупати” магазинні креветки перед подачею. У такому вигляді їх можна додавати в пасту, салати, та їсти просто так. Спробуйте, байдужими залишитися не вийде.
Інгредієнти:
- креветки 400 г
- вершки 200 мл
- часник 4 зуб.
- чорний перець (мелений) за смаком
- зелень за смаком
- сіль за смаком
- мускатний горіх за смаком
Приготування:
- Розігрійте на сковороді вершкове масло і Відведіть туди подрібнений часник. Обсмажуйте близько хвилини.
- Розморожені креветки всипте на сковороду і швидко обсмажте їх на сильному вогні.
- Подрібніть зелень і відправте її на сковороду до решти інгредієнтів. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте вершки і мускатний горіх. Перемішайте.
- Тушкуйте страву на повільному вогні, поки вершки не почнуть густішати.
Аромати, що доносяться з кухні, самі зберуть за столом всіх домашніх. Обов’язково спробуйте такий вдалий рецепт.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya