Рецепт шоколадної пасти а-ля Nutella

Домашня Nutella набагато корисніше магазинної. Мало того, що її зовсім не складно приготувати, так ще і немає сумнівів у натуральності продукту. Тому таку шоколадну пасту можна без всяких сумнівів і самому їсти ложкою, і давати дітям до школи.

Домашня Nutella

Домашня Nutella

Інгредієнти:

  • 0,5 склянки цукру
  • 5-6 ст. л. какао
  • ванілін або ванільний цукор
  • 3 ст. л. сухого молока
  • 150 мл молока
  • 100 г горіхів будь-яких

Nutella

Приготування:

  1. Для початку потрібно помістити в чашу блендера цукор і молоко. А під час збивання додаємо по невеликій кількості   олію без запаху. Від кількості рослинного масла залежить густота пасти. Чим більшедодамо олії, тим густіше вийде.
  2. Маса повинна застигнути до консистенції сметани. До неї додаємо какао, сухе молоко і просмажені горішки. До речі, також за бажанням можна ще влити ром або коньяк.
  3. Збиваємо шоколадну пасту в блендері до однорідності 1-2 хвилини. Після цього перекладаємо  в баночку і щільно закриваємо кришкою.

шоколадна паста

Радимо з’їсти шоколадну пасту за тиждень. Довше в холодильнику її краще не зберігати. Хоча зазвичай її не вистачає навіть на 2 дні, такою смачною виходить. Тож бажаємо всім нашим ласунам смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: