Кукурудзяні коржі

Нещодавно відкрила для себе зовсім новий рецепт – кукурудзяні коржі з сиром. Ну дуже схожий спосіб приготування, і незвичайна текстура тісту завжди підкуповує.

Зверніть увагу на сорт борошна, який будете використовувати. З першого виходить більш розсипчаста, щільна і зерниста випічка, з другого – легка, дуже м’яка і повітряна. Чим дрібніше буде борошно, тим краще тісто підніметься. Вибирати, як приготувати кукурудзяні коржі на сковороді, вам.

Інгредієнти:

  • Газована вода 200 мл
  • яйце 1 шт.
  • твердий сир 200 г
  • розпушувач 1,5 ч. л.
  • кукурудзяне борошно 310 г
  • часник 1 зуб.
  • вершкове масло за смаком

Приготування:

  1. Збийте яйце, додайте до нього воду і змішайте до однорідності.як приготувати коржі
  2. Змішайте просіяне кукурудзяне борошно з розпушувачем і додайте суху масу в рідку в кілька підходів. Замісіть в’язке тісто.як приготувати коржі на сковороді
  3. Крупно натріть сир, а часник пропустіть через прес. Змішайте обидва продукти.як приготувати кукурудзяні коржі
  4. Додайте сирну масу в тісто і вимішайте до однорідності.
  5. Розігрійте вершкове масло на сковороді, сформуйте коржики, викладіть на сковороду і накрийте кришкою. Обсмажуйте коржі з кукурудзяного борошна з обох сторін. Виконайте те ж саме  з усім тістом.як приготувати коржі з сиром

Зауважте, в складі немає цукру взагалі. Це означає, що ви можете подавати кукурудзяні коржі не тільки на сніданок, а й замість хліба до будь-якої гарячої першої страви. Такі хлібці довго залишаються свіжими і смачними навіть в холодному вигляді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: