Курочка по – особливому

Люблю таку курку готувати на дачі, та й чоловікам вона дуже подобається, соковита, смачна, та ще й з особливим соусом. Хочу поділитись і з вами цією стравою.

Інгредієнти:

  • Курка або стегенця – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт
  • Пиво світле – 1 склянка
  • Сіль, перець – за смаком
  • Часник – за смаком

Приготування:

  1. Курку ріжемо на порції (якщо вона ціла) я взяла стегенця.
  2. Посипаємо приправами, солимо, перчимо і натираємо часником пропущеним через прес.
  3. Залишаємо на годину щоб курка промаринувалась.
  4. Цибулю ріжемо чверть-кільцями. Викладаємо в сковороду з олією і обсмажуємо до золотистого кольору.
  5. Розподіляємо цибулю по краях сковороди. У середину викладаємо шматки курки, обсмажуємо їх з обох боків по 6-7 хвилин.
  6. Вливаємо пиво і тушкуємо курку під кришкою ще хвилин 10-15. І курочка готова.
  7. Подавати таку курку треба прямо в сковороді і їсти, вмочуючи хліб у соус. Виходить він просто дивовижний. Приємного вам апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: