Курячі рулетики з начинкою: простий рецепт, а в рази смачніший, ніж нагетси
від Denzhyttya
16 Травня, 2022
Рецепт простий та швидкий у приготуванні. Рулетики можна готувати і на повсякденну вечерю, і святковий стіл. Розлітаються, як насіння! А коли ви розріжете рулетик, то всередині виявиться вершкова і шалено ароматна начинка!
Інгредієнти:
- куряче філе – 600 г
- сіль за смаком
- перець чорний мелений – за смаком
- вершковий сир – 200 г
- петрушка свіжа – 20 г
- яйця – 3-4 шт.
- борошно – 80 г
- соняшникова олія – для смаження
Приготування:
- Куряче філе розрізаємо вздовж на смужки. Відбиваємо, солимо і перчимо.
- Вершковий сир (типу «Альметте») змішуємо з січеною петрушкою і цією сумішшю намазуємо відбите філе. Згортаємо у вигляді рулетиків.
- Вершковий сир дістаньте із холодильника за 15-20 хвилин до початку приготування, щоб він був м’яким. Якщо рулетик вийшов великий, то розріжте його навпіл.
- Тепер кожен рулетик обмочуємо в борошні, потім у збиті вилкою яйця і обсмажуємо з двох боків на середньому вогні до золотистої скориночки.
- Подаємо відразу гарячі. Викладаємо рулетики на тарілку по колу, а у центрі ставимо піалу з кетчупом. Це дуже смачно!
І подивіться, що ховається всередині курячих рулетиків! А начинки щоразу можна міняти, мені дуже подобається ще з сиром та грибами. Пробуйте!
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки