Курячі шлунки, мариновані з цибулею та часником
2 Жовтня, 2022
Смачна, проста та не дорога закуска з курячих шлунків. Мені дуже подобається, завжди із задоволенням готую. Рецепт дуже простий.
Інгредієнти:
- Курячі шлунки – 500гр
- Часник – 5 зубчиків
- Цибуля ріпчаста – 1 шт
- Оцет 9% – чверть склянки
- Соєвий соус – 1 столова ложка
- Соняшникова олія – третина склянки
- Сіль
- Перець
- Зелень
Приготування:
- Спочатку варимо в підсоленій воді до готовності курячі шлунки (приблизно півтори години). Як тільки вони охолонуть, нарізаємо.
- До шлунків додаємо одну цибулину, яку ріжемо півкільцями. За бажанням кладемо зелень.
- Тепер готуємо заправку (маринад). Розігріваємо соняшникову олію. Додаємо до неї оцет, соєвий соус, часник, пропущений через прес, а також сіль та перець за смаком.
- Поливаємо заправкою шлунки з цибулею, перемішуємо і забираємо в холодильник мінімум на 6 годин, можна на ніч.
Ось і все, мариновані курячі шлунки готові.
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки