Квашені помідори з гірчицею на смак як бочкові
від Denzhyttya
27 Липня, 2020
Смак таких помідор дуже нагадує бочкові. Так готувала ще моя бабуся. Дуже смачно з картопляним пюре. Вся сім’я чекала з нетерпінням, коли вони приготуються. А який аромат від них виходив!
Кількість інгредієнтів розраховані на трилітрову скляну тару.
- помідори
- листя хрону
- листя вишні
- листя смородини
- 40 грам сухої гірчиці
- 40 грам цукру
- 40 грам солі
- парасолька кропу
- три зубчики часнику
Як приготувати квашені помідори
У підготовлені банки складаємо листя хрону, перець, зубчики часнику, кріп, листя смородини і вишні. Заповнюємо банки помідорами на половину і висипаємо гірчицю, цукор і сіль. Можна це зробити і після наповнення банок помідорами повністю.
Заливаємо водою помідори і закриваємо звичайною капроновою кришкою. Потім необхідно струсити банку, щоб все добре перемішалося.
Залишаємо помідори трохи привідкритими дня на три. Вони повинні знаходитися при кімнатній температурі. Потім щільно закриваємо і залишаємо на кілька тижнів вже в прохолодному місці.
Смачні, ароматні квашені помідори готові.
Джерело:
mandarynka.com.ua