Лечо з кабачків: смачна заготівля на зиму

Вітання! Відкрила для себе цю смачну заготівлю “Лечо з кабачків” на зиму зовсім недавно вже зрозуміла, що готуватиму її завжди. Взимку просто знахідка.

Інгредієнти:

  • 1,5 кг кабачків
  • 7 солодких перців
  • 6 цибулин
  • 1 кг червоних помідорів

Для маринаду:

  • 2/3 склянки соняшникової олії
  • 2/3 склянки цукру
  • 2 ст. ложки солі
  • 1/2 склянки 9% оцту

Приготування:

  1. Кабачки та перець нарізати соломкою, цибулю – півкільцями, помідори пропустити через м’ясорубку.
  2. Закип’ятити олію з цукром і сіллю, влити оцет.Лечо з кабачків: смачна заготівля на зиму
  3. У киплячий маринад покласти кабачки, варити після закипання 5-7 хвилин, додати цибулю, 5 хвилин поварити і додати перець. Через п’ять хвилин додати помідори та варити 10 -15 хвилин.Лечо з кабачків: смачна заготівля на зиму
  4. Гарячі лечо розкласти в стерилізовані банки, закатати і перевернути вгору дном до повного остигання, укутавши. Смачного!Лечо з кабачків: смачна заготівля на зиму

Цієї кількості продуктів вистачає на 3-літрову банку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: