Лінивчики або Ледачі брізолі на вечерю
від Denzhyttya
19 Лютого, 2021
Це невеликі рулетики з начинкою всередині. Основу для рулетів готуємо з яєчної суміші. Млинці змащуємо курячим фаршем і скручуємо в щільний рулет. Оскільки м’ясо курки не відрізняється соковитістю, додаємо до нього вершкове масло і сир. У період запікання масло і сир розплавляються, роблячи начинку дуже соковитою і м’якою. Начинку для бризолу можна доповнювати різними овочами і зеленню за смаком. У рецепті представлені три різні варіанти начинки.
Інгредієнти:
- Яйце куряче – 3 шт
- Молоко – 3 ч.л
- Сіль – дрібка
- Соняшникова олія для смаження – 1 ч.л
- Куряче філе – 350 г
- Твердий сир – 50 г
- Вершкове масло – 1 ст.л
- Майонез – 2 ст.л
- Часник – 1 зубчик
Приготування:
- Підготуйте всі необхідні продукти для приготування страви.
- В першу чергу посмажте яєчні млинці. Яйця розбийте в глибоку ємність, додайте трохи молока і дрібку солі.
- Яєчну суміш візуально розділіть на три частини. Сковорідку розігрійте на плиті, поверхню змастіть олією, влийте третю частину яєчної суміші.
- Смажте млинець на середньому вогні по 1 хвилині з кожної сторони, акуратно перевертаючи вироби лопаткою. Має вийти три яєчних млинця однакового розміру і товщини.
- Куряче філе перебейте блендером в однорідний фарш, всипте сіль і мелений перець, додайте м’яке вершкове масло. Ретельно перемішайте, повністю поєднуючи масло з м’ясною масою.
- Твердий сир натріть на грубій терці, додайте до фаршу, перемішайте.
- На плоску тарілку викладіть один яєчний млинець, зверху по всій поверхні нанесіть курячий фарш.
- У сметану або майонез додайте подрібнений часник, перемішайте. Соусом змастіть м’ясний шар, рівномірно розподіляючи його лопаткою. Яєчний млинець з начинкою скрутіть в щільний рулет.
- З другим примірником вчиніть так само. Перед скручуванням до начинки додайте подрібнений кріп або іншу зелень.
- Начинку третього рулету можна доповнити декількома часточками помідора.
- Заготовки укладіть у термостійку форму, змащену олією. Духовку прогрійте до 180 градусів, всередину поставте форму. Страву запікайте приблизно 30 хвилин до готовності курячого фаршу всередині рулетів.
- Готові брізолі розріжте на порційні шматочки, подайте на стіл.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки