Лінивчики або Ледачі брізолі на вечерю

Це невеликі рулетики з начинкою всередині. Основу для рулетів готуємо з яєчної суміші. Млинці змащуємо курячим фаршем і скручуємо в щільний рулет. Оскільки м’ясо курки не відрізняється соковитістю, додаємо до нього вершкове масло і сир. У період запікання масло і сир розплавляються, роблячи начинку дуже соковитою і м’якою. Начинку для бризолу можна доповнювати різними овочами і зеленню за смаком. У рецепті представлені три різні варіанти начинки.

Інгредієнти:

  • Яйце куряче – 3 шт
  • Молоко – 3 ч.л
  • Сіль – дрібка
  • Соняшникова олія для смаження – 1 ч.л
  • Куряче філе – 350 г
  • Твердий сир – 50 г
  • Вершкове масло – 1 ст.л
  • Майонез – 2 ст.л
  • Часник – 1 зубчик

Приготування:

  1. Підготуйте всі необхідні продукти для приготування страви.
  2. В першу чергу посмажте яєчні млинці. Яйця розбийте в глибоку ємність, додайте трохи молока і дрібку солі.
  3. Яєчну суміш візуально розділіть на три частини. Сковорідку розігрійте на плиті, поверхню змастіть олією, влийте третю частину яєчної суміші.
  4. Смажте млинець на середньому вогні по 1 хвилині з кожної сторони, акуратно перевертаючи вироби лопаткою. Має вийти три яєчних млинця однакового розміру і товщини.Лінивчики або Ледачі брізолі на вечерю
  5. Куряче філе перебейте блендером в однорідний фарш, всипте сіль і мелений перець, додайте м’яке вершкове масло. Ретельно перемішайте, повністю поєднуючи масло з м’ясною масою.
  6. Твердий сир натріть на грубій терці, додайте до фаршу, перемішайте.
  7. На плоску тарілку викладіть один яєчний млинець, зверху по всій поверхні нанесіть курячий фарш.Лінивчики або Ледачі брізолі на вечерю
  8. У сметану або майонез додайте подрібнений часник, перемішайте. Соусом змастіть м’ясний шар, рівномірно розподіляючи його лопаткою. Яєчний млинець з начинкою скрутіть в щільний рулет.
  9. З другим примірником вчиніть так само. Перед скручуванням до начинки додайте подрібнений кріп або іншу зелень.
  10. Начинку третього рулету можна доповнити декількома часточками помідора.
  11. Заготовки укладіть у термостійку форму, змащену олією. Духовку прогрійте до 180 градусів, всередину поставте форму. Страву запікайте приблизно 30 хвилин до готовності курячого фаршу всередині рулетів.Лінивчики або Ледачі брізолі на вечерю
  12. Готові брізолі розріжте на порційні шматочки, подайте на стіл.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: