Медова пахлава
від Denzhyttya
14 Серпня, 2021
Сьогодні ми розповімо нашим ласунам, як приготувати медову пахлаву. Ловіть найсмачніший літній рецепт!
Інгредієнти:
Інгредієнти для тіста
- 750 г пшеничного борошна
- 1 чайна ложка оцту
- 2 курячих яйця
- 100 г маргарину
- 250 мл води
- сіль за смаком
Інгредієнти для сиропу
- 200 мл води
- 2 столових ложки меду
- 300 г цукру
- 8-9 крапель лимонного соку
Приготування:
- Збиваємо два курячих яйця з сіллю. Потім додаємо до них розтоплений маргарин або вершкове масло. А також воду і оцет. Ретельно перемішуємо і всипаємо борошно. замішуємо еластичне тісто, Яке потрібно розділити на 4 частини і відставити на 30 хвилин.
- Через півгодини розгортаємо дуже тонко кожен шматочок тіста по черзі. Один край потрібно змастити водою і починаємо згортати тісто в плоский рулет шириною 4 см. Нарізаємо рулет на ромбики по 3 см.
- Акуратно розкриваємо ромбики і відправляємо на сковороду смажитися у великій кількості рослинного масла.
- В окрему ємність всипаємо цукор, вливаємо воду і сік лимона, Відправляємо на плиту. Через кілька хвилин кипіння знімаємо з вогню і додаємо мед. Перемішуємо.
- Смажені ромбики з обох сторін занурте в сироп і подавайте до столу!
Впевнені, це бюджетний і простий рецепт стане одним з найулюбленіших в вашій родині.
Смачного!
Через:
vazhnoznat.com
Джерело:
Переклад Denzhyttya