Медова пахлава

Сьогодні ми розповімо нашим ласунам, як приготувати медову пахлаву.  Ловіть  найсмачніший  літній рецепт!

Як приготувати пахлаву

Інгредієнти:

Інгредієнти для тіста

  • 750 г пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка оцту
  • 2 курячих яйця
  • 100 г маргарину
  • 250 мл води
  • сіль за смаком

Інгредієнти для сиропу

  • 200 мл води
  • 2 столових ложки меду
  • 300 г цукру
  • 8-9 крапель лимонного соку

Приготування:

  1. Збиваємо два курячих яйця з сіллю. Потім додаємо до них розтоплений маргарин або вершкове масло. А також воду і оцет. Ретельно перемішуємо і всипаємо борошно. замішуємо еластичне тісто, Яке потрібно розділити на 4 частини і відставити на 30 хвилин.
  2. Через півгодини розгортаємо дуже тонко кожен шматочок тіста по черзі. Один край потрібно змастити водою і починаємо згортати тісто в плоский рулет шириною 4 см. Нарізаємо рулет на ромбики по 3 см.пахлава з медом
    рецепт пахлави
  3. Акуратно розкриваємо ромбики і відправляємо на сковороду смажитися у великій кількості рослинного масла.
    медова пахлава
    смачна пахлава
  4. В окрему ємність всипаємо цукор, вливаємо воду і сік лимона, Відправляємо на плиту. Через кілька хвилин кипіння знімаємо з вогню і додаємо мед. Перемішуємо.
  5. Смажені ромбики з обох сторін занурте  в сироп і подавайте  до столу!пахлава

Впевнені, це бюджетний і простий рецепт стане одним з найулюбленіших в вашій родині.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: