Меренговий рулет. Приголомшливий десерт
від Denzhyttya
9 Серпня, 2021
Буває, хочеться якогось святкового солодкого частування. У таких випадках я не біжу в кондитерську, а дістаю необхідні інгредієнти і готую меренговий рулет. Повірте, таку смакоту ви не знайдете в жодному магазині.
Замість ягідного джему можна використовувати свіжі ягоди, якщо літній сезон дозволяє. Наприклад, спробуйте перетерти смородину або малину і додати до ягідному пюре цукор з крохмалем. Безумовно, меренговий рулет з фісташками і начинкою вийде приголомшливим!
Інгредієнти:
- яєчні білки 190 г ( з п”яти яєць)
- Лимонна кислота -дрібка.
- сіль 0,25 ч. Л.
- цукор 250 г
- крохмаль 25 г
- Вершковий сир 150 г
- вершки 100 мл
- Цукрова пудра 20 г
- Полуничне варення 100 г
- фісташки за смаком
Приготування:
- Спершу приготуємо меренгу. Збийте білки з лимонною кислотою і сіллю. Додайте цукор і продовжуйте збивати. Потім всипте крохмаль і збивайте до стану пишної білої маси.
- Застеліть деко пергаментом і рівномірно розподіліть по ньому білкову масу. Випікайте півгодини при температурі 150 ° С.
- Поки випікається меренга, займемося кремом. Збийте вершковий сир з вершками, а потім додайте цукрову пудру і збийте всі інгредієнти разом. Приберіть крем в холодильник на 30 хвилин.
- Дістаньте меренговий корж з духовки і покрийте його кремом. Зверху нанесіть смужки джему і акуратно згорніть рулет. Змастіть його також кремом і посипте подрібненими фісташками.
приготувати меренговую рулет в домашніх умовах зовсім не важко. Частування виходить настільки смачним, що домашні миттю захочуть добавки і попросять випікати таку красу частіше.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки