Міні-мурашники зі згущеним молоком: дуже смачний десерт, який готується елементарно

Шанувальникам торта “Мурашник” обов’язково сподобається цей рецепт. Продукти для нього потрібні дуже прості, а результат порадує всю родину. Часу теж піде не дуже багато, не доведеться стояти біля плити весь день.

Інгредієнти:

  • борошно – ½ кг
  • вершкове масло – 1 п
  • яйця – 2 шт
  • пудра цукрова – 1 ст л
  • розпушувач – 0,35 ч л
  • згущене молоко варене – 1 б

Приготування:

  1. Масло має бути м’яким, тому його заздалегідь потрібно дістати з холодильника. Збиваємо масло і пудру. Вбиваємо туди яйця.
  2. З’єднуємо борошно і розпушувач, всі компоненти об’єднуємо і місимо тісто.
  3. Тісто потрібно вимісити максимально швидко, інакше воно буде щільним і неприємним в роботі. Тривалий заміс псує ніжність і розсипчасту структуру.
  4. Готове тісто обертаємо плівкою і кладемо в холод на півгодини або довше.
  5. Ділимо на шматочки, прокручуємо через м’ясорубку.
  6. Смужки розкладаємо по листу так, щоб вони лежали рівномірно.
  7. Відправляємо в духовку на 20 хвилин при 200 С.
  8. Після зарум’янювання змішуємо все і ще раз ставимо в духовку на цей раз на 5 хвилин.
  9. Охолоджуємо, кладемо в ємність побільше, кришимо все. Додаємо згущене молоко і вимішуємо.
  10. Розкладаємо по формах, даємо постояти і можна подавати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Enable referrer and click cookie to search for pro webber