Мрія кожного кулінара – салат “Шарлотка”

Торт, який їси з неймовірним задоволенням і захопленням
Гарний, смачний святковий  салат – мрія кожного кулінара. Саме таким є салат «Шарлотка».

Це дуже смачна страва з найпростіших продуктів, не вимагає великих витрат часу, але він того вартий . Салат подарує неймовірну насолоду.
«Шарлотка» – казкова страва з чудовим оформленням.

Дивіться відео і готуйте разом  цей чудовий салат.(розрахований на 8 порцій)

Час приготування: 40 хвилин

Інгредієнти:

  • Копченое м’ясо – 150 г.
  •  Відварена картопля – 300 г
  •  Консервований зелений горошок – 200 г.
  •  Яйца – 4 шт.
  • Цибуля – 50-60 г.
  • Борошно- 1 ст.л.
  • Майонез – 150 г.
  • Сода – дрібка
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – 1 ст.л.
  • Гілочка петрушки – 5 шт.

Приготування:

  1. Яйця злегка збити з 1 чайною ложкою майонезу, додати дрібку солі, соди, борошно і все ретельно перемішати.
  2. З приготованого тіста на рослинному маслі спекти два млинчика і дати їм охолонути.
  3. Змастити млинці майонезом, згорнути рулетиком і нарізати кружальцями завтовшки 5-8 мм.
  4. Цибулю дрібно нарізати, залити окропом на 5 хвилин, потім злити воду і віджати цибулю. Картоплю нарізати дрібними кубиками.
  5. Картоплю з’єднати з цибулею, 2-3 ст.л. майонезу і ретельно перемішати. Копчене м’ясо нарізати кубиками.
  6. М’ясо з’єднати з горошком, 2-3 ст.л. майонезу і ретельно перемішати. Глибокий круглий салатник застелити харчовою плівкою, рівномірно розмістити по всій поверхні рулетики з млинців.
  7. Зверху рулетів викласти половину картопляної маси, потім розподілити м’ясну масу і закрити  картоплею, що залишилася
  8. Краї плівки з’єднати і салат помістити в холодильник на 2-3 години.
  9. Перед подачею на стіл салат перевернути на блюдо  млинцями вгору, зняти плівку, прикрасити майонезом, зеленим горошком і зеленню.

Приємного смаку !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: