Мрія кожного кулінара – салат “Шарлотка”
від Denzhyttya
7 Листопада, 2020
Торт, який їси з неймовірним задоволенням і захопленням
Гарний, смачний святковий салат – мрія кожного кулінара. Саме таким є салат «Шарлотка».
Це дуже смачна страва з найпростіших продуктів, не вимагає великих витрат часу, але він того вартий . Салат подарує неймовірну насолоду.
«Шарлотка» – казкова страва з чудовим оформленням.
Дивіться відео і готуйте разом цей чудовий салат.(розрахований на 8 порцій)
Час приготування: 40 хвилин
Інгредієнти:
- Копченое м’ясо – 150 г.
- Відварена картопля – 300 г
- Консервований зелений горошок – 200 г.
- Яйца – 4 шт.
- Цибуля – 50-60 г.
- Борошно- 1 ст.л.
- Майонез – 150 г.
- Сода – дрібка
- Сіль – за смаком.
- Олія – 1 ст.л.
- Гілочка петрушки – 5 шт.
Приготування:
- Яйця злегка збити з 1 чайною ложкою майонезу, додати дрібку солі, соди, борошно і все ретельно перемішати.
- З приготованого тіста на рослинному маслі спекти два млинчика і дати їм охолонути.
- Змастити млинці майонезом, згорнути рулетиком і нарізати кружальцями завтовшки 5-8 мм.
- Цибулю дрібно нарізати, залити окропом на 5 хвилин, потім злити воду і віджати цибулю. Картоплю нарізати дрібними кубиками.
- Картоплю з’єднати з цибулею, 2-3 ст.л. майонезу і ретельно перемішати. Копчене м’ясо нарізати кубиками.
- М’ясо з’єднати з горошком, 2-3 ст.л. майонезу і ретельно перемішати. Глибокий круглий салатник застелити харчовою плівкою, рівномірно розмістити по всій поверхні рулетики з млинців.
- Зверху рулетів викласти половину картопляної маси, потім розподілити м’ясну масу і закрити картоплею, що залишилася
- Краї плівки з’єднати і салат помістити в холодильник на 2-3 години.
- Перед подачею на стіл салат перевернути на блюдо млинцями вгору, зняти плівку, прикрасити майонезом, зеленим горошком і зеленню.
Приємного смаку !
Джерело:
likecooking.ru