М’ясний рулет з яйцем і сиром в пергаменті
від Denzhyttya
2 Жовтня, 2021
Я готую м’ясний рулет з яйцем і сиром. В пергаменті і на сковороді. М’ясо соковите і м’яке, практично як на пару. Я іноді експериментую, і додаю в начинку овочі та зелень. Теж смачно.
Інгредієнти:
- курячий фарш 600 г
- панірувальні сухарі 2 ст. л.
- яйце 3 шт.
- вершкове масло 30 г
- твердий сир 150 г
- орегано 0,5 ч. л.
- вода 200 мл
- сіль за смаком
- чорний перець (мелений) за смаком
Приготування:
- У глибокій мисці з’єднайте фарш, сухарі, спеції і сіль. Добре перемішайте.
- Відваріть яйця, остудіть і наріжте кубиками. Сир натріть на крупній тертці.
- Змастіть вершковим маслом пергаментний папір і рівномірно розподіліть третю частину фаршу. Посипте яйцем і сиром.
- Акуратно згорніть у рулет. Притисніть краї ложкою, щоб закрити їх. Загорніть рулет в папір. У вас повинно вийти 3 таких ковбаски.
- Викладіть рулети на сковороду, залийте водою, накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні приблизно по 10 хвилин з кожного боку.
Рулети з фаршу виходять набагато ніжніше котлет. Завдяки незвичній техніці приготування м’ясо повністю зберігає весь сік. А як симпатично ковбаски з начинкою виглядають в розрізі.
Смачного!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya