На обід або вечерю. Швидкі й легкі фрикадельки з картоплею: дуже смачно
від Denzhyttya
9 Грудня, 2021
Ніжні і дуже соковиті фрикадельки виходять такими ж смачними і ароматними, як у незабутньої фрекен Бок, а готуються дуже просто і легко.
Інгредієнти:
- фарш, 500 г;
- перчик гострий, зелена цибуля за смаком;
- сіль, перець, спеції;
- яйця, 2 шт;
- борошно, 2 ст.л;
- часник, 3 зубчики;
- олія соняшникова, 2 ст.л;
- сир, 150 г;
- томатний соус, чебрець, орегано.
Приготування:
- Фарш змішуємо з дрібно нарізаною зеленню, зеленою цибулею, тертою цибулею, борошном, сіллю, перцем і різними спеціями за смаком, тертим часником і яйцями, олією.
- Масу добре спочатку вимішуємо, потім відбиваємо кілька хвилин.
- Форму змащуємо олією. Формуємо фрикадельки і викладаємо у форму.
- В середині кожної робимо поглиблення столовою ложкою і вкладаємо картопляні пиріжки (пюре, зроблене з тертим сиром, шматочком вершкового масла, кропом і іншими добавками на ваш смак).
- Розводимо томатну пасту з водою і ароматними травами, сіллю, поливаємо фрикадельки соусом, зверху ще посипаємо тертим сиром.
- Запікаємо при 180 градусах близько 10 – 15 хвилин, дивіться по своїй духовці.
Ця закуска вам точно сподобається і її можна подавати з будь-яким гарніром. Наприклад, з відвареним рисом, поливши його підливою з фрикадельок.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua