Ідеальний домашній торт «Наталка». Перевірений рецепт

Рецепт цього торта  досить старий і його в нашій родині дуже цінують за простоту і швидке приготування. Варення для бісквіта беріть будь-яке за своїм смаком, але я завжди використовую варення з кислинкою, щоб збалансувати смак з солодким кремом.

Інгредієнти:

  • борошно – 2 склянки
  • кефір – 1 стакан
  • варення – 1 склянка
  • яйця – 2 шт
  • цукор – 1 склянка
  • соди – 2 ч.л

Для приготування крему необхідно:

  • сметана – 2 склянки
  • цукрова пудра, склянка або половина на ваш смак

Приготування:

  1. Варення вибирайте з кислинкою – ожина, смородина, вишня і т.д.
  2. Яйця починаємо збивати і в процесі всипаємо цукор, збиваємо просто до розчинення цукру і додаємо кефір, варення.
  3. Борошно просіваємо і частинами додаємо в масу, всипаємо соду, перемішуємо.
  4. Тісто ділимо на 2 частини і будемо випікати 2 коржі в формах, застелених пергаментом.Ідеальний домашній торт «Наталка». Перевірений рецепт нашої сім'ї
  5. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо до готовності.
  6. Охолоджуємо бісквіти і розрізаємо на 2 коржі.
  7. Для крему збиваємо сметану з пудрою.Ідеальний домашній торт «Наталка». Перевірений рецепт нашої сім'ї
  8. Коли будете формувати торт, змащуючи коржі кремом, ще викладайте ягідки на крем, тоді тортик буде дуже смачним.
  9. Відправляємо його в холодильник настоюватися на кілька годин.
  10. Прикрасити торт також можна ягодами, тертим шоколадом або просто посипати какао.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: