Найсмачніший салат до святкового столу: незрівнянне поєднання інгредієнтів

Найсмачніший салат до святкового столу, на столі завжди першим з’їдається. Незрівнянне поєднання солодкого чорносливу та гострої корейської моркви. Подобається навіть найпримхливішим гостям. Усі інгредієнти дуже прості та готувати просто. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Варене філе куряче – 200 грам
  • Гостра корейська морква – 100 грам
  • Чорнослив без кісточок – 120 грам
  • Болгарський перець – 100 грам
  • Волоські горіхи – 50 грам
  • Часник – 2 зубчики
  • Тертий сир – 80 грам
  • Сметана 15% – 1,5 столові ложки
  • Майонез – 2,5 столові ложки
  • Перець і сіль – на свій смак

Приготування:

  1. Готову корейську моркву нарізаємо трохи дрібніше та викладаємо в тарілку, де буде салат.
  2. Чорнослив без кісточок добре промиваємо, нарізаємо на маленькі шматочки і кладемо до моркви.
  3. Варене куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки і додаємо в салат.
  4. З болгарського перцю прибираємо серцевину, нарізаємо на невеликі смужки і кладемо в салат.
  5. Твердий сир натираємо на великій тертці і викладаємо в салат. Волоські горіхи подрібнюємо і відправляємо в салат. Пропускаємо часник через прес або дрібно нарізаємо (як більше подобається).
  6. Додаємо сметану 15%, майонез, перець, сіль та добре перемішуємо всі продукти.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: