Насипний пиріг з сиром

Насипним пиріг називається через те, що тісто його нагадує крупу. Воно насипається на дно форми, потім викладається начинка, потім вона присипається наступною частиною тіста. В результаті виходить листковий пиріг, який припаде до смаку  найпримхливішому любителю випічки з сиром. Давайте ж приступимо до приготування цього ніжного і ароматного пирога з незвичайним вишуканим смаком!

інгредієнти

  • Пшеничне борошно 300 г
  • Вершкове масло 180 г
  • цукор 170 г
  • розпушувач 8 г
  • сіль 1 трісок.
  • Сир 500 г
  • Ванільний цукор 8 г
  • яйце 1 шт.
  • Кукурудзяний крохмаль 10 г
  • яблуко 350 г
  • кориця 1 ч. Л.
  • вишня 100 г

приготування

  1. З’єднайте сир, 100 г цукру, ванільний цукор і яйце. Перемішайте і перебийте  блендером до однорідності. Потім додайте кукурудзяний крохмаль і перемішайте лопаткою.рецепт насипного пирога
  2. Просійте борошно і додайте  охолоджене вершкове масло, цукор, що залишився, розпушувач і сіль. Перетріть в крихту.насипний пиріг з яблуками
  3. Очистіть яблука від шкірки і натріть їх на крупній тертці. Всипте корицю і перемішайте.терті яблука
  4. Дно і бортики роз”ємної форми діаметром 22 см вистеліть пергаментом. Шар за шаром зберіть пиріг. Спочатку викладіть третину борошняної крихти, потім половину сирної начинки, потім половину тертих яблук і ягід, потім ще одну третину борошняної крихти і так далі. Завершальним шаром повинна бути борошняна крихта.
  5. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Остудіть до кімнатної температури і відправте в холодильник на 2 години. Після цього дістаньте пиріг з форми і подавайте до столу.насипний пиріг з сиром
Насипний пиріг з сиром завжди радує своїм смаком. Він ідеально підходить для сніданку або легкого полудня з чашкою ароматного чаю або кави.
Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: