Недорогий, пікантний, дивовижно смачний салат з баклажанів і помідорів!

Цей незрівнянний, недорогий рецепт салату з баклажанів дозволяє харчуватися смачно, збалансовано, зберігаючи фігуру в ідеальному стані!

Інгредієнти:

  • Баклажани 2 шт
  • Огірочки 3 шт
  • Помідори 3 шт
  • Часник 2 зуб
  • Сметана для заправки 3 ст.л.
  • Соняшникова олія для обсмажування 70 мл.л.
  • Сіль, чорний і червоний перець за смаком
  • Зелень за смаком у нас кінза, петрушка, кріп і базилік

Приготування:

  1. Поставте на включену плиту сковорідку, налийте в неї олію і нагрійте. Наріжте невеликими шматочками  молоді баклажани, викладіть їх в сковорідку, перемішайте і обсмажте до появи золотистого кольору на сильному вогні. Наріжте невеликими шматочками огірки, викладіть їх в об’ємну миску, додайте туди ж подрібнені таким же способом помідори.
  2. Дрібно наріжте кінзу, петрушку, базилік, кріп, викладіть їх в загальну миску до нарізаних овочів. Пропустіть через прес часник, додайте його в сковорідку до баклажанів, перемішайте масу і викладіть в об’ємну миску. Охолодіть баклажани, перекладіть їх в миску до подрібнених овочів і зелені.
  3. Перемішайте компоненти в мисці між собою, додайте туди сіль, суміш перців (чорного і червоного), сметану, добряче перемішайте все. Приготований салат з баклажанами і зеленню розкладіть по тарілках і подайте до столу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: