Нереально ніжний салат «Смерекові шишки»
від Denzhyttya
8 Січня, 2021
Спробувавши одного разу цей салат у подруги, ми назавжди закохалися в його смак. Готується страва так само швидко, як і з’їдається.
Інгредієнти:
- 300 г курячої грудки
- 150 г твердого сиру
- 2 мариновані огірки
- 150 г маринованих грибів
- 4 картоплі
- 1 морква
- 3 ст л майонезу
Для прикраси:
- 16 оливок
- кріп
- 10 маринованих грибів
- 1/4 частина вареної моркви
Приготування:
- Для початку відварюємо м’ясо в підсоленій воді до готовності (20 хвилин) і нарізаємо на кубики.
- Картоплю варимо в мундирі 20-25 хвилин, потім очищаємо і тремо на великій тертці і змішуємо з 1 чайною ложкою майонезу і нарізаним кропом.
- Сиру моркву тремо на тертці, але невеликий шматочок залишаємо для прикраси.
- Огірки і грибочки нарізаємо на невеликі шматочки, аналогічні курячим кубиках.
- Сир натираємо на великій тертці.
- Ми всі компоненти підготували, тепер залишилося зібрати салат за допомогою роз’ємного кільця.
- На дно викладаємо картоплю і щільно її втрамбовуємо. Зверху кладемо огірки.
- Далі поміщаємо куряче філе і на ньому малюємо сіточку з майонезу.
- Потім йде шар маринованих грибів. Поверх грибів вистеляємо морквину.
- Останнім шаром буде смачний тертий сир.
Для того, щоб салат здавався більш барвистим, прикрашаємо його як на картинці.
Смачного!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua