Німецький маковий торт

Смачний маковий торт, легкий у приготуванні .

Інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 150 г цукру
  • 4 столові ложки води
  • 150 г борошна
  • 2 чайні ложки харчової соди
  • 150 г насіння маку

Для начинки:

  • 350 г журавлини
  • 600 мл вершків
  • 3 столові ложки цукру
  • 3 пакети згущувача для вершків (або менше, регулюйте)
  • яєчний лікер (за бажанням)
  • Тертий шоколад

Приготування:

  1. Розігріти духовку до 200°С. Яєчний жовток змішати з цукром і водою до кремоподібного стану.
  2. Збити яєчні білки до густих піків. Змішайте яєчні білки, борошно, розпушувач і мак і додайте в суміш яєчні жовтки.
  3. Покладіть тісто у форму для випічки ( 26 см) і випікайте в попередньо розігрітій духовці близько 30 хвилин. Дайте охолонути, потім розріжте уздовж.
  4. Розкладіть журавлину на нижньому бісквіті. Збийте вершки  з цукром і загусником (в кінці) до густоти і викладіть 2/3 поверх журавлини.( якщо вершки густі, то не використовуйте загусник)
  5. Прикрийте другим коржем. Змастіть  вершками,що залишилися , посипте тертим шоколадом і залийте зверху яєчним лікером, якщо використовуєте.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: