Ніжні печінкові котлетки
від Denzhyttya
10 Листопада, 2021
Скористайтеся цим рецептом і страва стане однією з ваших улюблених.
Інгредієнти:
- печінка куряча, 560 г
- сало, 150 г
- цибулю та яйця по 2 шт
- сіль, перець, спеції
- манна крупа, 5 ст.л
- морква, 1 шт
- цибуля, 2 шт
Приготування:
- Подрібнюємо печінку, цибулю та сало за допомогою м’ясорубки. Всипаємо в масу манну крупу, додаємо яйця, солимо і перчимо.
- Порада: якщо маса рідка, можна більше всипати манної крупи або кілька ложок борошна, крохмалю.
- Цибулю (2 шт) ріжемо дрібно, а моркву натираємо на тертці, тушкуємо овочі до готовності.
- Тісто викладаємо на сковороду в розігріту олію та обсмажуємо котлетки з двох сторін.
- Викладаємо їх шарами з овочами назад у сковороду, наливаємо трохи води та тушкуємо під кришкою близько 10 – 15 хвилин.
- Подаємо котлетки з будь-якими гарнірами, салатами та маринованими овочами. Все виходить дуже смачно, особливо, якщо додати в масу кріп і петрушку, інші ароматні трави.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки