Салат «Каприз»

Основний інгредієнт потрібно правильно приготувати, щоб салат вийшов смачним і ніжним.

Інгредієнти:

  • 0,5 кг курячої печінки
  • Три цибулини
  • Один свіжий огірок
  • Одна морквина
  • Одна банка зеленого горошку
  • Три яйця

Для майонезу знадобляться:

  • 100 мл олії соняшникової
  • 50 мл молока
  • Одна ст. ложка соку лимона
  • Пів ч. ложки солі
  • Третина ч. ложки сушеного часнику
  • Одна ч. ложка французької гірчиці

Приготування:

  1. В першу чергу потрібно приготувати печінку. Помийте субпродукт і поріжте у вигляді шматочків. Залийте 50 мл соєвого соусу і відставте вбік на 15 хвилин.
  2. В цей час дрібно наріжте цибулю, а моркву натріть за допомогою терки з великими отворами.
  3. У сковорідку налийте невелику кількість олії і нагрійте. Перекладіть печінку разом з соєвим соусом на сковорідку і обсмажуйте від 5 до 7 хвилин.
  4. В кінці приготування видавіть три зубчики часнику і додайте в субпродукт. Приберіть печінку з вогню і нехай охолоджується.
  5. На цій же сковорідці, наливши трохи олії, обсмажити цибулю, а після морквину. Тільки окремо смажте овочі.
  6. Поріжте огірок і варені яйця .
  7. Тепер всі продукти з’єднайте в відповідній посуді і всипте горошок, перед цим зливши рідину.
  8. Тепер залишилося посолити, поперчити за своїм смаком і додати майонез, який готується так:
  • візьміть банку, налийте молоко кімнатної температури і олію. Збивайте, поки суміш не стане густою;
  • потім додайте всі інгредієнти і ще раз збийте.

Перемішайте салат і зверху можете прикрасити горошком і зеленню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: