Ніжний апельсиновий десерт без желатину

Десерт  схожий на желе, але зовсім не містить желатину. Як загусник використовую кукурудзяний крохмаль. Готую таку смакоту на основі апельсинового фрешу. Якщо вичавити сік із фруктів у вас немає можливості і ви вирішили його купити, ретельно вивчіть склад. Неякісний продукт може зіпсувати смак. До речі, такий десерт підійде для тих , хто сидить на дієті, а  також   веганам.

Інгредієнти:

  • Апельсин 5-6 шт.
  • Мед 2-3 ст. л.
  • Кукурудзяний крохмаль 65 г
  • Кокосова стружка за смаком

Приготування:

  1. Видавіть сік із апельсинів. У вас має вийти приблизно 600 мл. Можете використовувати готовий апельсиновий сік із магазину, але без добавок.апельсиновий фреш
  2. Процідіть сік через сито, щоб усунути м’якоть, потім додайте в нього рідкий мед за смаком. апельсиновий сік з медом
  3. Всипте крохмаль і добре розмішайте віночком. Поставте на повільний вогонь і постійно помішуючи, доведіть до загустіння.апельсиновий крем
  4. Змастіть прямокутну форму розміром 25х15 см олією або застеліть харчовою плівкою. Вилийте фруктову масу, розрівняйте лопаткою і дайте охолонути.десерт без желатину
  5. Накрийте десерт харчовою плівкою та приберіть у холодильник на 2–3 години. Дістаньте апельсиновий пласт із форми і розріжте на порційні шматочки. Обвалюйте кожен у кокосовій стружці.десерт із апельсинів

Ви можете прикрасити фруктовий десерт листочками свіжої м’яти та ягодами. Ласощі виходять неймовірно ніжними і легкими.  Упевнена, вам сподобається!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: