Проста та смачна домашня випічка до чаю

Вперше спекла цей сирник на день народження – гості були настільки здивовані, що обов’язково буду робити ще не один раз. Вийшло ніжно, кремово, просто ідеально.

ec40342e413ad66ce3ae735fbf546862

Інгредієнти:

На форму 24х24 см

  • 1 невеликий пакет печива
  • 1 кг сиру
  • 10 яєць
  • 300 г цукрової пудри
  • 250 г вершкового масла
  • 3 столові ложки пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка лимонного екстракту
  • приблизно 100 г вишні (у моєму випадку з компоту)

Приготування:

  1. Білки збити з дрібкою солі до міцної стійкості і відставити в сторону;3c78ff23bd5190869d64c1e1da766e49
  2. У другій мисці збити жовтки з половиною цукрової пудри до світлої пишної маси;666b2eff65088622caf34575b62b4d2c
  3. У третій мисці збити розм’якшене вершкове масло з рештою цукрової пудри;4e09a47c84548efb86d2e3f83fe6fdb5
  4. Світлу жовткову масу тонкою цівкою влити в збите масло і перемішати до з’єднання інгредієнтів;377c68f50ce1051f350318dae3c4e364
  5. Потім додати сир, лимонний екстракт, борошно і знову збити до однорідної маси;ed63b00a17543570da369960e51f8ecd
  6. В останню чергу додайте білок і обережно перемішайте все дерев’яною ложкою;96fbf731da2065d8679e9f2cbc9376cc
  7. Викладіть печиво на деко, застелене папером;865509f04ea997e209db2bed0fe7551b
  8. Вилити сирну масу і розрівняти;
  9. Зверху покласти вишні. Поставити сирник в духовку (полицю нижче середини) розігріту до 175 градусів С приблизно на 1 годину 15 хвилин. На дно духовки можна поставити форму з водою. Остудити сирник в духовці відчиненій. Перед подачею посипати зверху цукровою пудрою або полити шоколадною глазур’ю.0e1b9284de611448ad7264150fe11de2

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: