Печінкове рагу з грибами і квасолею
від Denzhyttya
12 Червня, 2020
Страва смакує, як гарячою, так і холодною. Печінка додає рагу особливого смаку, квасоля робить її ситною, гриби додають аромату. Якщо приготуєте основні інгредієнти заздалегідь, то ввечері, прийшовши з роботи, ви затратите мінімум часу на приготування страви. Зате – вечеря буде просто чудовою.
Інгредієнти
- 1 скл. квасолі
- 100 г сушених грибів (можна свіжі печериці)
- 250 г курячої або індичої печінки
- 1 цибулина
- 2 морквини
- 3 ст. ложки рослинної олії
- сіль, перець за смаком
Приготування
- Квасолю замочити на 5 годин, відварити протягом 30 хвилин у підсоленій воді.
- Гриби замочити протягом 3-ох годин (якщо гриби сухі). Промити, відварити.
- Печінку очистити від плівки. Відварити хвилин 10. Охолодити і нарізати кубиками.
- Моркву очистити, натерти на тертці.
- Цибулю очистити, дрібно порізати.
- Обсмажити цибулю в олії, додати морку і ще хвилин 7 смажити.
- Додати печінку і ще смажити 5 хвилин.
- Гриби розрізати на 2-4 частини, маленькі – лишити цілими.
- Гриби разом з квасолею викласти у сковорідку до печінки.
- Додати 1 ст. ложку олії і тушкувати 20 хвилин.
Джерело:
jisty.com.ua