Печиво «Трояндочки»

Вибір печива на прилавках магазинів настільки великий, що очі розбігаються. Зі всілякими начинками і з різного тіста. А рецептів випічки і того більше. Але коли душа вимагає чогось домашнього, ми повертаємося до улюблених ласощів з дитинства.

Ароматне печиво «Трояндочки» підійде для будь-якого приводу. Оригінальна квіткова форма надає випічці святкового вигляду. А готувати печиво настільки просто, що робити це можна щотижня.

Інгредієнти:

  • яйце 3 шт.
  • сметана 200 мл
  • маргарин 200 г
  • пшеничне борошно 350 г
  • цукор 180 г
  • сіль дрібка.
  • Ванільний цукор 1 ч. л.

Приготування:

  1. Жовтки відокремте від білків і змішайте з сіллю, сметаною і розтопленим маслом. Додайте борошно і замісіть тісто. Обмотайте плівкою і сховайте в холодильник на 1-2 години.
  2. Збийте білки до пишності, поступово введіть цукор і ванілін. Збивайте ще кілька хвилин до утворення стійких піків.збитий білок
  3. Розділіть тісто на дві частини і розкачайте кожну в пласт товщиною 5 мм. Покрийте збитим білком і скрутіть в рулет.
    рулет з начинкою
  4. Гострим ножем наріжте печиво товщиною 1,5 см. Викладіть на деко, застелене пергаментом, і розрівняйте. Випікайте 20-25 хвилин при 180 градусах.печиво з безе

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: