Печиво «Трояндочки»
від Denzhyttya
30 Серпня, 2021
Вибір печива на прилавках магазинів настільки великий, що очі розбігаються. Зі всілякими начинками і з різного тіста. А рецептів випічки і того більше. Але коли душа вимагає чогось домашнього, ми повертаємося до улюблених ласощів з дитинства.
Ароматне печиво «Трояндочки» підійде для будь-якого приводу. Оригінальна квіткова форма надає випічці святкового вигляду. А готувати печиво настільки просто, що робити це можна щотижня.
Інгредієнти:
- яйце 3 шт.
- сметана 200 мл
- маргарин 200 г
- пшеничне борошно 350 г
- цукор 180 г
- сіль дрібка.
- Ванільний цукор 1 ч. л.
Приготування:
- Жовтки відокремте від білків і змішайте з сіллю, сметаною і розтопленим маслом. Додайте борошно і замісіть тісто. Обмотайте плівкою і сховайте в холодильник на 1-2 години.
- Збийте білки до пишності, поступово введіть цукор і ванілін. Збивайте ще кілька хвилин до утворення стійких піків.
- Розділіть тісто на дві частини і розкачайте кожну в пласт товщиною 5 мм. Покрийте збитим білком і скрутіть в рулет.
- Гострим ножем наріжте печиво товщиною 1,5 см. Викладіть на деко, застелене пергаментом, і розрівняйте. Випікайте 20-25 хвилин при 180 градусах.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya