Печиво з шоколадною начинкою

Я завжди повторюю, людина, яка придумала пісочне тісто, геній. З ним приємно і легко працювати, а випічка виходить завжди. Ось і сьогодні я вирішила приготувати улюблені ласощі моїх дітей – печиво з шоколадною начинкою.

У печиві поєднуються ніжне тісто і приємний шоколадно-горіховий смак. І виглядає воно дуже апетитно. До речі, ви можете змінити добавки на свій розсуд. Наприклад, на цедру лимона або апельсина. А потрібний контраст створити харчовим барвником.

інгредієнти:

  • Вершкове масло 250 г
  • цукор 180 г
  • яйце 1 шт.
  • Пшеничне борошно 450 г
  • Какао-порошок 1 ст. л.
  • Волоські горіхи 40 г
  • розпушувач 1 ч. Л.
  • ванілін 3 г
  • сіль -дрібка.

Приготування:

  1. Змішайте віночком борошно, розпушувач, сіль і ванілін. Окремо розітріть розм’якшене масло з цукром, вбийте яйце і перемішайте. Додайте борошняну суміш і замісіть тісто.Пісочне тісто
  2. Розділіть тісто на дві рівні частини. До однієї половини додайте какао і подрібнений волоський горіх. Місіть тісто, поки воно не стане однорідного коричневого кольору.шоколадне тісто
  3. Розділіть кожен шматок тіста навпіл. Розкачайте одну частину білого тіста в прямокутний пласт товщиною 5-7 мм, покладіть на один край шматок шоколадного тіста, скачаний в ковбаску, і скрутіть рулет.
    рулет з тіста
  4. Зробіть те ж з рештою тіста. Загорніть обидва рулета в харчову плівку і приберіть в морозильник на 20 хвилин. Зніміть з рулетів плівку і зробіть за допомогою вилки поздовжні смуги.Пісочне печиво
  5. Наріжте рулети на шматочки товщиною 3-4 см. Викладіть на деко, застелене пергаментним папером, і випікайте при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.шоколадне печиво

Смачного !

<!–

Понравилось?! Поделись с друзьями!

–>

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: