Печиво з шоколадною начинкою
від Denzhyttya
16 Листопада, 2020
Я завжди повторюю, людина, яка придумала пісочне тісто, геній. З ним приємно і легко працювати, а випічка виходить завжди. Ось і сьогодні я вирішила приготувати улюблені ласощі моїх дітей – печиво з шоколадною начинкою.
У печиві поєднуються ніжне тісто і приємний шоколадно-горіховий смак. І виглядає воно дуже апетитно. До речі, ви можете змінити добавки на свій розсуд. Наприклад, на цедру лимона або апельсина. А потрібний контраст створити харчовим барвником.
інгредієнти:
- Вершкове масло 250 г
- цукор 180 г
- яйце 1 шт.
- Пшеничне борошно 450 г
- Какао-порошок 1 ст. л.
- Волоські горіхи 40 г
- розпушувач 1 ч. Л.
- ванілін 3 г
- сіль -дрібка.
Приготування:
- Змішайте віночком борошно, розпушувач, сіль і ванілін. Окремо розітріть розм’якшене масло з цукром, вбийте яйце і перемішайте. Додайте борошняну суміш і замісіть тісто.
- Розділіть тісто на дві рівні частини. До однієї половини додайте какао і подрібнений волоський горіх. Місіть тісто, поки воно не стане однорідного коричневого кольору.
- Розділіть кожен шматок тіста навпіл. Розкачайте одну частину білого тіста в прямокутний пласт товщиною 5-7 мм, покладіть на один край шматок шоколадного тіста, скачаний в ковбаску, і скрутіть рулет.
- Зробіть те ж з рештою тіста. Загорніть обидва рулета в харчову плівку і приберіть в морозильник на 20 хвилин. Зніміть з рулетів плівку і зробіть за допомогою вилки поздовжні смуги.
- Наріжте рулети на шматочки товщиною 3-4 см. Викладіть на деко, застелене пергаментним папером, і випікайте при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Смачного !
<!–
Понравилось?! Поделись с друзьями!
–>
Джерело:
sovkusom.ru
Позначки