Після цього рецепту ви забудете про біляші та чебуреки. Швидкий рецепт

Дуже простий рецепт унікального тіста, яке чудово підходить не тільки для біляшів та чебуреків, але й для вареників та пельменів.

Інгредієнти:

  • вода тепла, 100мл
  • борошно, 450 г
  • сіль
  • яйця, 2 шт
  • яловичина чи інше м’ясо 1 кг
  • цибуля, 1 кг
  • сіль, 1 ст.л
  • спеції, паприка, перець

Приготування:

  1. Просіюємо борошно і змішуємо з яйцями та водою, сіллю. Вимішуємо м’яке та еластичне тісто. Накриваємо та залишаємо на 1 годину.
  2. М’ясо перетворюємо на фарш.
  3. Цибулю дрібно ріжемо і змішуємо з фаршем, заправляємо масу на смак сіллю, перцем, різними спеціями, які ви зазвичай додаєте до м’яса.
  4. Все добре перемішуємо руками.Після цього рецепту ви забудете про біляші та чебуреки. Швидкий рецепт
  5. Тісто ділимо на кілька частин і кожну розкачуємо в тонкий шар. Ріжемо пласт на квадрати, всередину кладемо фарш і защипуємо краї.Після цього рецепту ви забудете про біляші та чебуреки. Швидкий рецепт
  6. Готуємо на пару в пароварці або в ситі над каструлею. Час приготування в середньому складе 15 хвилин на кожну порцію.Після цього рецепту ви забудете про біляші та чебуреки. Швидкий рецепт

Дуже смачно виходить, якщо ви обсмажите їх на олії чи вершковому маслі під кришкою протягом 10 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: