Пляцок “Пані Валевська” – неймовірно смачний, красивий у розрізі
від Denzhyttya
28 Січня, 2024
Пляцок “Пані Валевська” (Pani Walevska) – справжній польський пляцок від української господині.
Інгредієнти:
Для тіста
- борошно – 300 г.
- цукор – 100 г.
- вершкове масло – 100 г.
- розпушувач – 1,5 ч. л.
- жовток – 4 шт.
Для меренгового прошарку:
- білки – 5 шт.
- цукрова пудра – 130 г.
- джем – 250-300 мл.
- подрібнений горіх – 100 г.
Для крему:
- молоко – 250 мл.
- борошно – 1 ст. л.
- крохмаль – 1 ст. л.
- цукор – 70 г.
- жовток – 1 шт.
- вершкове масло – 200 г.
- цукрова пудра – 2 ст. л.
Відео рецепт:
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити!
Позначки