Показую, як смачно і ефектно приготувати шматок м’яса в білому вині з чорносливом і горішками: таке ніжне, що просто тане в роті

Запікаю фарширований шматок м’яса з білим вином: соковита та ароматна королівська шийка. Ніжне м’ясо з начинкою буквально тане в роті. Таке безперечно стане центром уваги на будь-якому столі!

Інгредієнти:

  • М’ясо – 2,5 кг. (свинина, шия)
  • Чорнослив – 100-150 гр.
  • Волоські горіхи – 100 гр.
  • Вино біле сухе – 100 мл.
  • Часник ~ 80 гр.
  • Оливкова олія – 30 мл.
  • Сіль/ Перець – за смаком

Приготування:

  1. Шматок м’яса натираємо сіллю з усіх боків і робимо надрізи, не дорізаючи до кінця ~ 1 см.
  2. Часник подрібнюємо в блендері, відкидаємо в миску, додаємо: оливкову олію, сіль, суміш мелених перців і перемішуємо. Начиняємо кожен надріз часниковою сумішшю.
  3. Чорнослив заливаємо білим вином на 15 хвилин. Волоські горіхи нарізаємо навпіл. Фаршируємо м’ясо чорносливом і волоським горіхом кожен надріз.
  4. Загортаємо м’ясо спочатку в пергамент, потім у фольгу і відправляємо в розігріту духовку до 200 ° С ~ на 60 хвилин. Після розкриваємо фольгу, збризкуємо м’ясо вином в якому вимочували чорнослив і відправляємо в розігріту духовку до 180 ° С ~ на 30 хвилин.

Соковите дуже ніжне м’ясо з приголомшливим смаком та ароматом, буквально тане у роті!

Як вам такий рецепт? Чекаю на ваші коментарі!Показую, як смачно і ефектно приготувати шматок м'яса в білому вині з чорносливом і горішками: таке ніжне, що просто тане в роті

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: