Показую як я готую омлет пишним і таким, який не осідає після охолодження
26 Червня, 2022
Сьогодні, я до вас із рецептом ідеального омлету, який виходить завжди вдалий із першого разу. Навіть недосвідчені господині, у яких омлет не завжди вдавався, можуть розраховувати на успіх. Омлет виходить пишний, дуже смачний і апетитний, до того ж не осідає навіть після остигання, а готується простіше не придумаєш.
Інгредієнти:
- Яйця – 4 шт.
- Сіль – 1/3 ч.л.
- Молоко – 200 мл.
- Вершкове масло – 30 гр.
Приготування:
- Беремо відповідну миску, розбиваємо яйця, додаємо дрібку солі та вливаємо молоко.
- Злегка збиваємо віночком, до піни збивати не потрібно, щоб перемішати білок з жовтком і молоком.
- Переливаємо суміш, що вийшла в миску, обов’язково додаємо невеликий шматочок вершкового масла.
- Беремо більшу за розміром каструлю і наливаємо на дно трохи води, ставимо в неї миску з сумішшю.
- Закриваємо кришкою та ставимо на вогонь.
- З моменту закипання готуємо хвилин 15 за часом, потім виймаємо миску з омлетом і проходимо по краю силіконовою лопаткою.
Перекладаємо на тарілку готовий омлет, залишається розрізати на порційні шматочки і подати до столу.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки