«Пончики – кільця» з плавленими сирками

Пропоную простий і дуже смачний рецепт пончиків із плавленими сирками. Приготувати їх легше простого, впорається навіть початківець. Пончики виходять дуже апетитними, смачними та рум’яними. Прекрасний перекус на будь-який випадок в житті. Рекомендую.

Інгредієнти:

  • Куряче яйце – 2 шт.
  • Цукровий пісок – 1 склянка.
  • Розпушувач – 1 ч. ложка.
  • Плавлені сирки – 3 шт.
  • Пшеничне борошно на око.

Приготування:

  1. Плавлені сирки та цукровий пісок пропускаємо через м’ясорубку. Цукор та сирки чергуємо невеликими порціями. Завдяки цьому сир не чіплятиметься до м’ясорубки.
  2. У миску розбиваємо 2 яйця. Збиваємо.
  3. У сирну масу додаємо збиті яйця.
  4. Борошно просіюємо, додаємо розпушувач. Перемішуємо ложкою. Борошна потрібно стільки, щоб вийшло м’яке ніжне тісто. Будьте обережні, щоб не забити тісто борошном.
  5. Стіл присипаємо борошном. Тісто розкачуємо в пласт, завтовшки 0,5 мм.
  6. Беремо 2 форми різного розміру. Вирізаємо кружечки (великою формочкою) і серединку (маленькою формочкою). У нас вийшли кільця.
  7. У каструлю наливаємо олію. Розігріваємо.
  8. Далі, в киплячу олію, акуратно, запускаємо кільця. Смажимо з двох сторін до золотистої скоринки. Виймаємо пончики за допомогою шумівки. Перекладаємо на паперовий рушник, тим самим ми прибираємо зайвий жир.
  9. Пончики перекладаємо на тарілку. За бажанням, присипаємо цукровою пудрою.

Бажаю всім приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: