Попався новий рецепт кабачків: смачніше, ніж просто смажені

У мене жоден кабачок не пропадає. Просто збиваю кабачки з яйцем. Смачніше, ніж просто смажені.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 700 г
  • 3 яйця
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний – ½ ч. л.
  • Часник – 2 зубчики
  • Пучок кропу
  • Борошно – 140 г
  • Соняшникова олія – 2 ст. л. + для смаження

Приготування:

  1. Два молодих кабачка нарізаємо на кубики.
  2. Перекладаємо нарізані кабачки в миску. Розбиваємо до кабачків 3 яйця.
  3. Збиваємо яйця з кабачком за допомогою блендера до кашеподібного стану.
  4. Додаємо чайну ложку солі і пів чайної ложки перцю. Видавлюємо 3 зубчики часнику.Попався новий рецепт кабачків: смачніше, ніж просто смажені
  5. Розмішуємо всі інгредієнти.
  6. Пучок кропу дрібно нарізаємо. Додаємо до кабачків і перемішуємо.
  7. Всипаємо 140 грамів борошна і розмішуємо. Додаємо 2 столові ложки олії.Попався новий рецепт кабачків: смачніше, ніж просто смажені
  8. У сковорідці розігріваємо олію. За допомогою ополоника або ложки формуємо оладки. Обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки.Попався новий рецепт кабачків: смачніше, ніж просто смажені
  9. Потім перевертаємо і накриваємо кришкою. Готуємо під кришкою приблизно 5 хвилин. Готово! Попався новий рецепт кабачків: смачніше, ніж просто смажені

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: