Попався новий рецепт кабачків: смачніше, ніж просто смажені
від Denzhyttya
3 Вересня, 2021
У мене жоден кабачок не пропадає. Просто збиваю кабачки з яйцем. Смачніше, ніж просто смажені.
Інгредієнти:
- Кабачки – 700 г
- 3 яйця
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний – ½ ч. л.
- Часник – 2 зубчики
- Пучок кропу
- Борошно – 140 г
- Соняшникова олія – 2 ст. л. + для смаження
Приготування:
- Два молодих кабачка нарізаємо на кубики.
- Перекладаємо нарізані кабачки в миску. Розбиваємо до кабачків 3 яйця.
- Збиваємо яйця з кабачком за допомогою блендера до кашеподібного стану.
- Додаємо чайну ложку солі і пів чайної ложки перцю. Видавлюємо 3 зубчики часнику.
- Розмішуємо всі інгредієнти.
- Пучок кропу дрібно нарізаємо. Додаємо до кабачків і перемішуємо.
- Всипаємо 140 грамів борошна і розмішуємо. Додаємо 2 столові ложки олії.
- У сковорідці розігріваємо олію. За допомогою ополоника або ложки формуємо оладки. Обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки.
- Потім перевертаємо і накриваємо кришкою. Готуємо під кришкою приблизно 5 хвилин. Готово!
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки