Заправка до будь-яких гарячих страв. Заготовка на зиму

Можливо, я нікого не здивую цим рецептом заправки, але все ж я його напишу. Є багато людей, які тільки вчаться готувати, тому їм буде не зайвим дізнатися і про такий простий рецепт заготовки.

Інгредієнти:

  • Морква – 1 кг
  • Петрушка (корінь) – 500 г
  • Петрушка (зелень) – 1 пучок
  • Перець болгарський – 500 г
  • Сіль (НЕ йодована) – 2 стакана (по 200 мл)

Приготування:

Моркву очищаю, мию і натираю на грубій терці. Корінь петрушки добре мию і нарізаю довільно. Я ріжу побільше, так як люблю присутність петрушки в стравах. Складаю моркву і петрушку у велику миску.

Заправка до будь-яких гарячих страв. Заготовки до зими

Зелень петрушки нарізаю і додаю в миску. Болгарський перець нарізаю соломкою і додаю до решти інгредієнтів.

Заправка до будь-яких гарячих страв. Заготовки до зими

Додаю сіль і дуже добре перемішую. Складаю готову заправку в сухі банки і зверху ще додаю сіль. Закриваю щільно. Зберігаю такі банки тільки в холодильнику або в підвалі. А взимку, додаю до супів, борщів і других страв. Дуже смачно і просто.

Заправка до будь-яких гарячих страв. Заготовки до зими

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: