Прекрасний Салат «Кардинал»
від Denzhyttya
17 Листопада, 2021
Салат Кардинал буде родзинкою вашого святкового столу.
Інгредієнти:
- 350 г. відвареної свинини
- 2 морквини
- 150 г консервованої кукурудзи
- 3 яйця варені круто
- половина невеликої головки червоної цибулі
- 75 г. волоських горіхів
- 2 картоплі
- зерна граната
- сіль за смаком
- майонез
- кучерява петрушка для прикраси
Приготування:
- Для формування салату шарами застелити харчовою плівкою круглу миску. У миску натерти на дрібній тертці варену та очищену морквину. Шар розрівняти. Потім моркву злегка посолити та змастити майонезом.
- Волоські горіхи порубати дрібними шматочками (не крихтою) і викласти на моркву. Розрівняти. Горіховий шар трохи змастити майонезом.
- Яйця відварити круто. Потім охолодити та очистити. Натерти яйця на дрібній тертці. Розрівняти, злегка посолити і змастити трохи майонезом.
- Наступний шар – консервована кукурудза. Баночку відкрити та злити рідину. Кукурудзу викласти рівномірно на яйця. Цей шар майонезу не потребує.
- Наперед відварену свинину нарізати дрібним кубиком і викласти зверху на кукурудзу. Розрівняти і трохи змастити майонезом.
- Червону цибулю очистити, нарізати дрібно. Викласти цибулю на м’ясо, розрівняти і трохи покрити майонезом.
- Картоплю відварити в мундирі, охолодити та почистити. На дрібній тертці натерти картоплю в салат. Розрівняти та трохи посолити. Картоплю майонезом не змащувати
- Тепер потрібно взяти плоску тарілку для подачі, перевернути на миску. Дуже акуратно перевернути страву з мискою таким чином, щоб миска з салатом виявилася зверху. Зняти миску, прибрати плівку.
- На верхньому шарі з моркви зробити сіточку з майонезу. Зверху на салат викласти зерна граната, які послужать прикрасою салату. Кардинал можна прикрасити зеленню.
Смачного!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua