Простий рецепт шарлотки з яблуками
23 Вересня, 2020
Інгредієнти:
- 5 середніх яблук
- 370 г борошна
- 200 г вершкового масла
- 3 яйця
- 200 г цукру
- 2,5 ч. ложки розпушувача
- 70 г світлих родзинок (за бажанням)
- абрикосове варення – для змащування
- дрібка солі
Приготування:
- Духовку розігріти до 180 градусів.
- Яблука почистити, порізати тонкими скибочками. Збризнути лимонним соком.
- Міксером збити масло і цукор, по одному додати яйця. Борошно, розпушувач і сіль перемішати – всипати у готову суміш. Додати родзинки і перемішати.
- На форму для запікання розстелити пергамент і викласти тісто.
- Зверху віялом розкласти яблука, змастити їх варенням.
- Випікати 40-45 хвилин.