Простий рецепт шарлотки з яблуками

Простий рецепт шарлотки з яблуками

Інгредієнти:

  • 5 середніх яблук
  •  370 г борошна
  • 200 г вершкового масла
  • 3 яйця
  • 200 г цукру
  • 2,5 ч. ложки розпушувача
  •  70 г світлих родзинок (за бажанням)
  • абрикосове варення – для змащування
  • дрібка солі

Приготування:

  1. Духовку розігріти до 180 градусів.
  2. Яблука почистити, порізати тонкими скибочками. Збризнути лимонним соком.
  3. Міксером збити масло і цукор, по одному додати яйця. Борошно, розпушувач і сіль перемішати – всипати у готову суміш. Додати родзинки і перемішати.
  4. На форму для запікання розстелити пергамент і викласти тісто.
  5. Зверху віялом розкласти яблука, змастити їх варенням.
  6. Випікати 40-45 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: