Простий і бюджетний торт Мілка

Простий і бюджетний торт Мілка

Смачний шоколадний торт Мілка з простих і недорогих продуктів. Вологий бісквіт з ніжним кремом і шоколадною помадкою, за смаком дуже схожий на морозиво пломбір.

Інгредієнти:

Для бісквіта

  • Борошно пшеничне – 190 г
  • Цукор – 150 г
  • Яйця – 5 шт.
  • Молоко – 100 мл.
  • Вершкове масло – 100 г
  • Какао – порошок – 50 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Варене згущене молоко – 240 г

Для крему

  • Кукурудзяний крохмаль – 70 г
  • Молоко – 700 мл.
  • Цукрова пудра – 100 г
  • Вершкове масло – 170 г

Для шоколадної помадки

  • Шоколад молочний – 100 г
  • Вершкове масло – 40 г
  • Молоко – 3 ст. ложки

Приготування:

  1. У глибокій мисці збиваємо яйця кімнатної температури з цукром, до утворення пишної, стійкої піни.
  2. Змішуємо борошно, какао-порошок і розпушувач.
  3. У сотейник кладемо вершкове масло, додаємо варене згущене молоко і вливаємо молоко.
  4. Сотейник ставимо на плиту і на слабкому вогні, помішуючи, доводимо до однорідної маси.
  5. У збиті яйця, дрібними порціями, просіюємо борошняну суміш і акуратно, щоб не опала збита яєчна маса, перемішуємо.
  6. Гарячу масу згущеного молока додаємо до яєчно-борошняної маси і акуратно перемішуємо.
  7. Дно форми для випічки (у мене кондитерське кільце, діаметром 20 см) застеляємо пекарним папером.
  8. Вливаємо тісто в форму і розрівнюємо по всій поверхні.
  9. Розігріваємо духовку до 180 ° C і випікаємо бісквіт 35-40 хвилин.
  10. Поки випікається бісквіт, готуємо крем.
  11. У сотейник вливаємо 600 мл молока (100 мл будемо використовувати пізніше), додаємо цукрову пудру і ставимо на вогонь.
  12. У 100 мл молока додаємо крохмаль і ванілін. Все перемішуємо.
  13. Як на молоці з цукром з’являються перші бульбашки, молоко з крохмалем вливаємо туди, тонкою цівкою .
  14. Постійно перемішуємо суміш, до загустіння. Знімаємо крем з вогню.
  15. Готовий бісквіт витягаємо з форми, після повного охолодження.
  16. Потім, загортаємо бісквіт в харчову плівку і ставимо в холодильник на 5-6 годин.
  17. Гарячий крем накриваємо харчовою плівкою в контакт з поверхнею, щоб не обвітрився.
  18. Охолоджуємо крем до кімнатної температури. Розм’якшене вершкове масло збиваємо і порційно додаємо до нього крем.
  19. Збиваємо все до однорідної маси. Виходить дуже пишний, який тримає форму .
  20. Дістаємо бісквіт з холодильника, зрізаємо шапку і ділимо бісквіт на три рівних коржа.
  21. Я буду торт збирати в кондитерському кільці, так він буде більш рівним.
  22. Кладемо в кільце перший корж і рівним шаром викладаємо половину крему.
  23. Накриваємо другим коржем і змащуємо рештою крему.
  24. Потім, накриваємо третім коржем і притискаємо коржі зверху рукою.
  25. Зверху торт накриваємо шоколадною помадкою.
  26. Помадка готується так: на слабкому вогні розтоплюємо шоколад, додаємо молоко і вершкове масло, перемішуємо і даємо трохи охолонути.
  27. Накриваємо торт і відправляємо в холодильник на чотири години мінімум.
  28. Після, знімаємо кондитерське кільце і пригощаємо рідних.

Всім смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: