Простий Кабачок, а такий корисний! Дуже смачний кабачковий рулет
Кабачковий рулет виходить не тільки смачним, але і дуже корисним, рекомендуємо робити його в овочевий сезон.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки – 2-3 шт;( в залежності від розмірів кабачків, якщо маленькі , то 3 , а великі – досить і 2х)
- борошно – 3 ст.л;
- сіль, перець, спеції;
- яйця – 5 шт.
Для приготування начинки необхідно:
- фарш курячий – 450 г; ( фарш можна обсмажувати без олії і без додавання цибулі . )
- сир – 150 г.
- цибулина
- вершкове масло -30 гр (для обсмаження фаршу)
Процес приготування кабачкового рулету
Обсмажуємо потерту цибулю на вершковому маслі , додаємо фарш і смажемо до готовності . Охолоджуємо.
Кабачки натираємо на грубій терці, солимо і залишаємо на 10 хв.
Яйця збиваємо виделкою або віночком, солимо і перчимо.
Кабачки дуже добре віджимаємо від зайвої рідини і змішуємо з яєчною масою.
Додаємо борошно і вимішуємо все до однорідності.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо масу, дуже добре її розрівнюємо і ставимо в розігріту духовку до 180 градусів на 25 хвилин.
Сир натираємо на грубій терці і змішуємо з фаршем.
Кабачковий корж охолоджуємо пару хвилин, викладаємо начинку і розрівнюємо по всій поверхні. Корж легко відділяється від паперу, отже , скручуємо його в рулет, обертаємо тим ж пергаментом і відправляємо в духовку ще на 10 – 15 хвилин.
Охолоджуємо рулет в папері, потім знімаємо його .
Подаємо, нарізавши на порційні шматочки.
Порада: в фарш ви можете додати будь-які спеції за смаком, зелень, часник і різні трави.