Простий рецепт біляшів на швидкому тісті без дріжджів: м’які, пишні, ніжні і дуже смачні

Швидкі, домашні пиріжки з м’ясом на тісті без дріжджів. Соковиті і дуже смачні біляші з м’ясом. Готуються дуже швидко і просто, відмінний варіант на швидку руку.

Інгредієнти:

тісто:

  • Кефір 500 мл.
  • Сіль 1.5 ч. л.
  • Цукор 2 ч. л.
  • Яєчні жовтки 2 шт.
  • Олія 40 мл.
  • Борошно 700 г
  • Сода 1 ч. л.

М’ясна начинка:

  • Фарш ( свинячий або будь-який ) 600 г
  • Цибуля ріпчаста 2-3 шт.
  • Сіль і чорний перець ( за смаком )

Приготування:

  1. Готую начинку, фарш можна використовувати будь-який. Для даної кількості тіста буде потрібно 600 г фаршу. Додаю в нього цибулю, яку я подрібнила в блендері ( не в пюре ). Можна цибулю нарізати, як зручніше.
  2. Додаю сіль, трохи більше половини чайної ложки або за смаком і перець, перемішую і начинка готова, поки готую тісто фарш промаринується.
  3. У теплий кефір додати сіль, цукор.
  4. Жовтки , я використовую тільки жовтки, яйця цілком не додаю.
  5. Додаю олію, перемішую.
  6. Просіюю половину борошна.
  7. Додаю харчову соду, перемішую.
  8. Ще частину борошна, перемішую.
  9. Далі вимішую тісто на столі, воно повинно залишатися злегка липким, не забивайте його борошном.
  10. Додаю 1 ст. л. олії, ще раз тісто потрібно  обім’яти.
  11. Дати тісту відпочити хвилин 15-20, накривши його плівкою.
  12. Потім  тісто поділити  на рівні частини по 60 г, виходить 21 заготівля.
  13. Працюю без борошна, тільки трохи змащую робочу поверхню олією.
  14. Добре розтягую тісто в коржі руками, в центр кладу начинку.
  15. Защипую тісто по колу.
  16. Залишаючи в центрі отвір.
  17. Викладаю пиріжки в розігріту олію отвором вниз.
  18. Смажу на вогні нижче середнього хвилин по 5 з кожного боку.
  19. У центр ( отвір ) після смаження ( для соковитості ) можна додати по маленькому шматочку  вершкового масла .
  20. Час смаження залежить від вашої плити і сковороди.

Виходять дуже пишні домашні пиріжки.

Готуються легко і просто.

Тісто виходить дуже смачним, а начинка соковитою.

Приготуйте, спробуйте, а якщо ви теж так готуєте, буду рада, що нагадала про рецепт.

Смачного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: