Пташине молоко: курячі котлети в вершковому соусі. Якщо готувати котлети з курки, то тільки так
від Denzhyttya
17 Вересня, 2021
Курячі котлети в вершковому соусі – це дуже ароматна, м’яка і соковита закуска, яка вам точно сподобається. Приготуйте будь-який гарнір до таких котлет і вийде апетитна і ситна вечеря або обід.
Інгредієнти:
- фарш курячий, 900 г
- цибуля і яйце по 1 шт
- сіль, перець, спеції
- батон, 4 шматочки
- сметана або майонез, 3 ст.л
- вершки жирні або сметана, 200 мл
Приготування:
- Батон заливаємо водою і залишаємо розм’якшуватися, потім віджимаємо і додаємо в фарш.
- Цибулю натираємо на тертці або подрібнюємо за допомогою блендера, можна дуже дрібно порізати ножем.
- Змішуємо фарш з цибулею, батоном, солимо і перчимо, додаємо яйце, спеції за смаком.
- Додаємо сметану або майонез, добре перемішуємо до однорідності. Маса виходить не дуже густою, але так і повинно бути.
- Розігріваємо олію в сковорідці і столовою ложкою викладаємо масу. Обсмажуємо з двох сторін.
- Після того, як всі котлети будуть готові, складаємо їх в сковорідку і заливаємо вершками або сметаною, накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин.
Смачного!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua