Пиріжки із рибних консервів. Виходить як з риби, але без зайвої метушні

Пироги з риби вважаються вкрай клопітливими у підготовці. Рибу треба почистити, видалити кістки, порізати чи прокрутити у м’ясорубці – турбот тут вистачає. Але якщо взяти правильні консерви, то різниці смаку майже не буде, а часу на підготовку майже не потрібно. Так і зробимо.

Інгредієнти:

  • 300 грамів борошна
  • 1 ложка сухих дріжджів
  • по 1 чайній ложці цукру та солі
  • 1 яйце
  • 20 мл соняшникової олії
  • 200 мілілітрів теплого молока
  • 1/2 болгарського перцю
  • 100 грамів консервованого тунця
  • 100 г консервованої кукурудзи
  • 100 грамів будь-якого твердого сиру
  • Петрушка
  • Цибулина

Приготування:

  1. Замісимо тісто. Розведемо дріжджі у теплому молоці, додамо цукру та солі.
  2. Як тільки вони почали працювати, просіюємо борошно.
  3. Перемішуємо і розбиваємо сюди одне яйце.
  4. Готове тісто залишаємо під плівкою на 20 хвилин, а поки воно піднімається, швидко зробимо начинку.
  5. Ріжемо дрібно червону цибулю та болгарський перець, після чого починаємо обсмажувати їх на сковороді.Пиріжки із рибних консервів. Виходить як з риби, але без зайвої метушні
  6. Хвилин 5 смаження їм достатньо.
  7. Тепер збираємо начинку: додаємо до зажарки банку консервованого тунця або сайри, кукурудзу та зелень.
  8. Опціонально можна додати відварену скляну локшину, але це вже на любителя.Пиріжки із рибних консервів. Виходить як з риби, але без зайвої метушні
  9. Тісто піднялося, можна робити пиріжки.
  10. Розгортаємо великий лист і ділимо на 6 частин.
  11. Використовуємо по 2 трикутники для верху та низу пиріжків, розподіляючи між ними начинку або залишаючи порожній конверт.Пиріжки із рибних консервів. Виходить як з риби, але без зайвої метушні
  12. Смажимо тісто на сковороді, з обох боків.Пиріжки із рибних консервів. Виходить як з риби, але без зайвої метушні

Тут є 2 варіанти приготування пиріжків: смажити відразу з начинкою або зробити порожні конвертики, а начинку додати вже потім.

Дивіться на свій смак.

Готові пиріжки виходять напрочуд соковитими та насиченими рибним смаком.

Рецепт універсальний: достатньо змінити начинку та буде новий смак.

Наприклад, консерви можна замінити на смажений фарш чи паштет.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: