Нарешті знайшла ідеальний для себе рецепт знаменитих булочок “Сіннабон”

Нарешті я знайшла свій ідеальний рецепт булочок “Сіннабон”! Давно їх не купую, готую сама і відразу більше! Під чашечку улюбленого чаю чи кави – це справжня насолода!

Багато хто вважає, що робити такі булочки вдома – це надто складно. Сьогодні я доведу вам протилежне! Усіх зусиль, десь на пару годин, а результат перевершить усі очікування – перевірено!

Інгредієнти:

Для тіста:

  • борошно 500 гр
  • тепле молоко 250 мл
  • цукор 70 гр
  • соняшникова олія 50 мл
  • яйце 1 шт
  • дріжджі швидкодіючі 7 гр
  • сіль 0,5 ч.л

Для начинки:

  • яблука 5 шт середнього розміру
  • цукор 200 гр
  • кориця мелена 2 ст.л
  • вершкове масло 30 гр
  • кукурудзяний крохмаль 1 ст.
  • трохи води для розведення крохмалю

Для крему:

  • вершковий сир 100 гр
  • цукрова пудра 100 гр
  • масло вершкове 100 гр
  • ванілін 1 ч.л

Приготування:

  1. Просіюємо борошно, додаємо дріжджі, які швидко діють, і перемішуємо.
  2. У тепле молоко, додаємо цукор, сіль, перемішуємо віночком і вливаємо у борошно. Туди ж додаємо яйце, олію і замішуємо м’яке липке тісто.
  3. Тісто я замішую в комбайні, з його допомогою йде кілька хвилин, руками на заміс піде 10 хвилин.
  4. Готове тісто злегка обминаємо руками і прибираємо в змащену олією ємність відпочити на 1,5 години для підйому.Нарешті знайшла ідеальний для себе рецепт знаменитих булочок "Сіннабон"
  5. Ми тим часом підготуємо начинку. Яблука нарізаємо  прямо з шкіркою і відправляємо на сковороду з олією.Нарешті знайшла ідеальний для себе рецепт знаменитих булочок "Сіннабон"
  6. Зверху посипаємо сумішшю з цукру та меленої кориці (3 ст.л), перемішуємо і обсмажуємо до напівготовності, це хвилин 5-
  7. У воді розводимо крохмаль і вливаємо на сковороду, тушкуємо все до загустіння. Готову суміш забираємо в миску і даємо охолонути.Нарешті знайшла ідеальний для себе рецепт знаменитих булочок "Сіннабон"
  8. Тісто, що підійшло, знову обминаємо руками. Розгортаємо у великий прямокутник і зверху добре змащуємо вершковим маслом.Нарешті знайшла ідеальний для себе рецепт знаменитих булочок "Сіннабон"
  9. Помірно посипаємо наш пласт сумішшю цукру і меленої кориці, а зверху викладаємо яблучну начинку. Обережно закручуємо в рулет, але не щільно.Нарешті знайшла ідеальний для себе рецепт знаменитих булочок "Сіннабон"
  10. Нарізаємо на шматочки завдовжки 3-4 см.Нарешті знайшла ідеальний для себе рецепт знаменитих булочок "Сіннабон"
  11. Край рулету для зручності змастити водою та акуратно защипнути.Нарешті знайшла ідеальний для себе рецепт знаменитих булочок "Сіннабон"
  12. Заготівлі обвалюємо однією стороною в суміші кориці та цукру, а іншою стороною в борошні.Нарешті знайшла ідеальний для себе рецепт знаменитих булочок "Сіннабон"
  13. Викладаємо відразу на лист, накриваємо зверху рушником і залишаємо на 40 хвилин, щоб тісто ще раз підійшло.
  14. Відправляємо булочки запікатися у духовку на 20-25 хвилин за температури 180 градусів.Нарешті знайшла ідеальний для себе рецепт знаменитих булочок "Сіннабон"
  15. Останній штрих це крем, для нього змішуємо:
  • Вершковий сир
  • Цукрову пудру
  • Ванілін
  • М’яке вершкове масло кімнатної температури

Все ретельно перемішуємо до однорідності, і як тільки булочки готові – дістаємо і змащуємо кремом і можна подавати до столу.Нарешті знайшла ідеальний для себе рецепт знаменитих булочок "Сіннабон"

Мені не шкода ні хвилини витраченого часу! Від одного аромату вже можна збожеволіти, а смак який, мммм!Нарешті знайшла ідеальний для себе рецепт знаменитих булочок "Сіннабон"

Це дуже смачно, під чашечку улюбленого напою – краще і не придумаєш!

Рекомендую спробувати хоча б один раз, а після ви точно будете готувати їх регулярно – перевірено!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: