Пишний, м’який, з хрусткою скоринкою: випікаю смачний хліб на сковороді

Пишний, м’який, з хрусткою скоринкою, чудовим ароматом хліб, готується просто і швидко з мінімального набору продуктів.

Інгредієнти:

  • вода тепла, 250мл
  • сіль, 1 ч. л
  • цукор, 1 ст
  • дріжджі сухі, 1 пакетик
  • олія соняшникова, 1.5 ст.л
  • борошно, близько 350 г

Приготування:

  1. У теплій воді розчиняємо цукор та дріжджі, перемішуємо, поки цукор не розчиниться.
  2. Додаємо сіль, вливаємо олію і починаємо частинами вводити просіяне борошно.
  3. Вимішуємо тісто, маса буде дуже густа, липка, яка тягнеться.
  4. Накриваємо тісто рушником і залишаємо у теплому місці на 40 хвилин.
  5. Стіл присипаємо борошном, викладаємо тісто і обминаємо. У вас має бути дуже пухнаста, повітряна маса.
  6. Ділимо на 8 шматочків і кожен скачуємо в колобки, викладаємо в сковороду, накриваємо кришкою і залишаємо на 15 хвилин.
  7. Смажимо під кришкою на мінімальному вогні під кришкою близько 15 хвилин.
  8. Тарілку змащуємо олією. За її допомогою перевертаємо на другий бік хліб і печемо близько 15 хвилин.
  9. Викладаємо хліб на тарілку, накриваємо рушником і залишаємо охолоджуватися.

Хліб виходить просто дивовижним, повітряним, пухнастим та дуже смачним. При цьому, немає необхідності гаяти багато часу на приготування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: